Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan mossátok a babaruhákat?...

Hogyan mossátok a babaruhákat?Az a bajom hogy sokára jön össze egy töltet babaruha,nyilván foltot kèzzel kiszedem,de a rövid program kis töltet,csak max 30 fokos,ami 40-60 fok,az majd 1,5-2 óra,ami sok ..összevárjátok több napi cuccot beáztatva?

Figyelt kérdés

2022. jún. 1. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt mosom a saját ruhánkkal, babás mosószerrel. Kezdettől fogva. Ha akarod vasald, az elején még én is vasaltam, aztán meguntam. Aztán kúszni kezdett, most már folyamatosan szutykos minden ruhája. 😂
2022. jún. 1. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sima mosószer érzékeny bőrre Silan sensitive&baby. Nem kell utána fertőtleníteni, ecet pláne nem.
2022. jún. 1. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Folyékony mosodióval mostam, baba öblítővel. Minden ruhát egyszer kimostam 60 fokon. Utána a színeseket 40fok, világos, törölköző, ágynemű 60 fok. Az első félévben minden oldalát kivasaltam minden ruhának, utána már csak ami gyűrött volt. Nehéz volt rá időt szakítani, többnyire akkor csináltam amikor aludt és sikeresen be tudtam csempészni az ágyba, vagy épp az apja ölében volt.
2022. jún. 1. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a saját ruháinkat is illatanyagmentes sensitive mosószerrel, öblítő nélkül mosom és egyikünk se fizikai munkát végez olajos, erősen szennyezett ruhákat termelve, így semmi ok nem volt hogy külön mossam.

Egyébként nincs szükség fertőtlenítésre, csak fertőző betegség vagy széklettel szennyezett ruhák esetén. Arra meg 60 fok vagy szárító.

2022. jún. 1. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Együtt a felnőtt ruhákkal, nem kell sem vasalni, sem fertőtleníteni.
2022. jún. 1. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
40 fokon mosom 2 órás programmal, hetente, baba öblítő és mososzerrel. Mindig osszejon annyi hogy beteljen a gép, de nekünk kicsi van. Ha nagy mosógép lenne szerintem várnék 2 hetet, úgyis van ruhája elég. Én vasalok de csak azért mert szeretek vasalni, és jobban tetszik a kivasalt ruha (ülve vasalok és sorozatot, filmet nézek közben így ez egy kellemes tevékenység). De csak a fertőtlenítés miatt nem kell vasalni szerintem.
2022. jún. 1. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Összevárom, amíg lesz egy adag. Ha kevés, akkor meg berakom a törölközőjét, vagy takarót, ilyesmit. 40 fokon mosom, Sensitive Öblítővel.

Ha durva folt van valamelyik ruhán, azt kimosom gyorsan kézzel. Utána megy a szennyesbe a többi ruha közé.

2022. jún. 2. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!