Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Második gyerekkel jobban megy...

Második gyerekkel jobban megy az idő, mint az elsővel?

Figyelt kérdés
Július közepére várjuk második kisbabánkat, kis korkülönbséggel. Jobban "elrepül az idő" ha ketten vannak?
2022. máj. 31. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan igen!! Szinte észrevétlenül nőtt fel a lányom. Szuper időszak volt. 2 év van köztük.
2022. máj. 31. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Sokkal.
2022. máj. 31. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
15 hónap van a kettő között. A kicsi most lesz 8 hetes. Pikk-pakk elmegy a nap. Reggeli, ebédet főzök, a nagynak máris ott a délutáni alvás. Felkel, uzsonna, séta, haza érünk, vacsora, majd esti rutin. Nagyon gyorsan pörögnek a napok...
2022. máj. 31. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. Nálunk majdnem 3 év van köztük, de sokkal gyorsabban telik az idő.
2022. máj. 31. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gyorsabban. Pedig megfogadtam, hogy a másodikkal igyekszem majd sokkal jobban "megélni" mindent, hisz a nagy is olyan hamar megnőtt... nekem 4 év van köztük. Erre már a kicsi is 2 éves lesz júniusban, basszus. Nem tudom, mikor lett annyi. A nagy meg suliba megy, ez sem tudom, hogy történhetett ilyen hamar. De rájöttem, hogy ez valószínű azért lehet, mert hiába van második gyerek, attól nyilván az első nem tűnik el, szóval onnantól már 2 gyerekkel pörögnek az események, így logikus, hogy 2x olyan gyorsnak érzed :D
2022. máj. 31. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kevés idő közöttük, 4 év. De így is repül az idő. Főleg az első fél év. Alig tudom fotók nélkül felidézni 😭
2022. máj. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!