Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet olyan, hogy egy 3 hós...

Lehet olyan, hogy egy 3 hós baba elaludjon mikor éhes?

Figyelt kérdés
Sajnos még mindig nem tudom sokszor hogy miért sír,mert annyira sírós kisbaba.Már születése óta ha odakínálom neki a cicit mindig elfogadja,van olyan hogy 2 órát is szopizna ha hagynám,de ha elveszem fél óra múlva tőle akkor is látom hogy elég volt neki.A hasa nem fáj,nincs melege nem fázik csak ordít és egyszer csak bealszik. Éhesen is alszik egy ekkora baba?Most kb.6,20 deka körül van.A válaszokat előre is köszönöm!!
2008. dec. 19. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha igazán éhes lenne, biztos enne. De ezek szerint álmosabb mint éhes.Nekünk olyan volt hogy fürdés után következik a kaja, éhes is volt meg fáradt és nyügös, de nem tudott enni (biztos éhes volt)csak orditott és nagy nehezen elaludt. Én meg kérdeztem magamtól:akkor most nem vacsizik? Fél óra mulva felkelt és jóizüen elfogyasztotta a vacsit. Ne aggódj. Ha éhes ugyis kéri és elfogadja, ha nem, ne eröltesd, várj egy kicsit. Remélem tudtam egy picit segiteni. 5 hós baba anyukája.

2008. dec. 19. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
az álmosságtol, fáradtságtol is tudnak nagyon sirni..
2008. dec. 19. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!