Valóban segít a Johnsons aromaterápiás fürdető hogy a baba nyugodtabban elaludjon?
Én eddig akármelyik fajta altatós fürdetőt vettem, még egyiknél sem tapasztaltam, hogy pont attól hamarabb vagy nyugodtabban elaludt volna a babám :))))
Megvan az esti rituálénk, ha abból kizökken vmi miatt akkor nehezen alszik el, de szerencsére pancsi és kaja után azonnal elalszik még a sima fürdetők használata mellett is :)
Figyeld meg, ha napközben piszkálja az ínyét a nyelvével, vagy nyálzik jobban a szokásosnál, esetleg nyűgösebb, akkor bizony lehet fogacska :) Az én kislányom is nyugtalanabbul alszik, mikor jönnek a fogacskák.
Ha valóban fogacska akar kijönni, akkor használhatsz rá chamomilla vulgaris 15 ch-t, vagy viburcol kúpot. Ezek homeopátiás gyogyók és nekünk legalábbis használnak :)
Én még nem használtam ilyet, de szerintem csak reklámfogás. Nekem mindkét gyerekemnek szárítja a bőrét a Johnsons fürdető, így nem használom már.
De azért megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!