Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban segít a Johnsons...

Valóban segít a Johnsons aromaterápiás fürdető hogy a baba nyugodtabban elaludjon?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig akármelyik fajta altatós fürdetőt vettem, még egyiknél sem tapasztaltam, hogy pont attól hamarabb vagy nyugodtabban elaludt volna a babám :))))

Megvan az esti rituálénk, ha abból kizökken vmi miatt akkor nehezen alszik el, de szerencsére pancsi és kaja után azonnal elalszik még a sima fürdetők használata mellett is :)

2008. okt. 16. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy igen. Mi használjuk utána az aromaterápiás testápolót is. Igaz, először azért vettem meg, mert nagyon tetszett az illata, aztán megfigyeltem, hogy mióta azzal fürdetem, hamarabb elalszik, fürdés után már csukódik a szeme amíg a kakaóját issza és az ágyban rögtön oldalra fordul, öleli a nyusziját és alszik.
2008. okt. 16. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is a fürdés után elalszik,de olyan nyugtalan egész éjjel.Minden 2 óránként szopizni felkel,párat beleszív aztán visszaalszik.Nemhiszem hogy éhes lehet,tejem van bőven.Arra gondoltam hogy jöhetnek a fogai,mert ezt csak pár napja csinálja.4 hónapossak leszünk holnap.
2008. okt. 16. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld meg, ha napközben piszkálja az ínyét a nyelvével, vagy nyálzik jobban a szokásosnál, esetleg nyűgösebb, akkor bizony lehet fogacska :) Az én kislányom is nyugtalanabbul alszik, mikor jönnek a fogacskák.

Ha valóban fogacska akar kijönni, akkor használhatsz rá chamomilla vulgaris 15 ch-t, vagy viburcol kúpot. Ezek homeopátiás gyogyók és nekünk legalábbis használnak :)

2008. okt. 16. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Én még nem használtam ilyet, de szerintem csak reklámfogás. Nekem mindkét gyerekemnek szárítja a bőrét a Johnsons fürdető, így nem használom már.

De azért megpróbálhatod.

2008. okt. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!