Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külföldön élek. Magyaországon...

Külföldön élek. Magyaországon akarom a fiamnak elintézni a családit {meg ami jár neki}én nem tudok hazza menni. Anya eltudja ezeket intézni helyettem?

Figyelt kérdés
itt akartam igényelni de mivel hogy nem volt az adott országban munka viszonyom igy adot sem fizettem...és itt azt mondták igy nem jár a fiamnak itt semmi...ezért akarnám othon igénybe venni...de sajnos nem tudunk haza menni...a kérdés az hogy anyu eltudná helyettem intézni???
2010. szept. 18. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak a te aláírásoddal érvényes az igénylőlap, de ha ott, ahol élsz, letöltöd a nyomtatványt, kitöltve, aláírva elküldöd anyukádnak, akkor ő be tudja vinni helyetted is. Egyébként postán egyenesen a MÁK-nak és a TB-nek is küldheted a kitöltött kérelmeket.
2010. szept. 18. 16:48
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!és azokat a nyomtatványokat honna tudom letölteni???
2010. szept. 18. 17:15
 3/3 anonim válasza:
2010. szept. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!