Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amióta áttértünk a cumisüvegrő...

Amióta áttértünk a cumisüvegről az itatópohárra (kb 1,5 hónapja) nem iszik egyedül 11 hós babám. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Cumisüvegből nagyon szépen már magától ivott, tudta hogy emelni kell,ő fogta, ha már kevesebb van benne,meg minden.De amióta csőrös itatópohárból iszik nekem kell tartanom, nem hajlandó egyedül.
2010. szept. 18. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Még meg kell szoknia a pohár tartását stb,

Nekem is igy volt,de letettem mellé és igy magától elkezdett inni.

2010. szept. 18. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
lemaradt, hogy ...döntötte, ha már kevesebb volt benne
2010. szept. 18. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ma reggel is hisztizett,hogy én adjam neki,de nem adtam,betettem a kiságyába,2 perc múlva csak ugy itta:)
2010. szept. 18. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 1 éves a babám, cumisüvegből gyönyörűen iszik egyedül a csőrös pohárból még úgy sem, hogy én tartom neki. Beveszi a szájába az italt, aztán kiköpi. A védőnő szerint ráérünk még, próbálkozzak később.

Úgyhogy szerintem örülj neki, hogy egyáltalán elfogadja.

2010. szept. 18. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért próbáltam már 5 hónapos korában a csőrös, hogy szokja, ne legyen később szenvedés, és most 11hónaposan gyönyörűen iszik egyedül rendes pohárból.
2010. szept. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!