Hogyan lehet éjszakai alváshoz a babát helyesen lefektetni hasra úgy, hogy ne keljen fel közbe?
Figyelt kérdés
VAlami jó fogás kellene mert ölben van és onnan nem olyan egyszerű letenni. ha valakinek van ilyen bevált módszere akkor megköszönném, ha leírná2010. szept. 18. 10:14
1/6 anonim válasza:
Nemfeltètlen kell hason aludni! Alhat oldalt is!
2/6 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy amikor így aludt el, még ülve a két lába és a mellkasa előtt keresztben átfogtam a babát, így vittem az ágyához, így már egyenesen hasra tudtam tenni az ágyába. Remélem, érthető voltam, kicsit nehéz leírni :S
3/6 anonim válasza:
nálunk: a vállamra fektetve viszem a szobájába,és ott (én úgy teszem az ágyba,hogy az ágy jobb oldala felé van a feje) a hóna alá nyúlok,és a jobb kezemre (csuklómra,alkaromra)fektetem,közben benyúlok a lába közé(a tenyerem a hasán)és így,hogy a kezemen fekszi,beteszem az ágyába,és óvatosan kihúzom előbb a lába közül a kezem,majd a szabad kezemmel tartom amíg kihúzom előröl is.Remélem érthető,ha nem ,írj privit,és készíttetek képeket a férjemmel és elküldöm.Ja és amíg pici volt,és tartani kellett a fejét,addig jobb kéz,kisujj,és hüvelykujj a hónalj alá,és a mutató és középsővel tudtam tartani,hogy ne bukjon előre.De az apukája sokáig úgy tette le,hogy a hátára és ott szépen átfordította hasra.Neki így volt egyszerűbb.
4/6 anonim válasza:
mi azt csináltuk, hogy amikor elaludt a hátán és aludt már fél órája, akkor megfordítottuk és aludt tovább a hasán, nem ébredt fel.
ha te mindjárt hasra akarod tenni, akkor olyan mozdulattal fordítod meg, mint a fürdőkádban. nekem ezt megmutatták a kórházban. leírni ezt nem lehet rendesen.
5/6 anonim válasza:
Piciknél ha nem feltétlen muszáj, nem jó éjszakára, hosszú időre hasra tenni, hason altatni.
6/6 anonim válasza:
mi is hason alszunk, máshogy nem is megy!
én úgy csinálom, ahogy beviszem a szobába az ágya mellett jobb kézzel a fenekét fogom, ballal pedig a pofikátáj félig, félig a mellkasát, lefele fordítom, és szépen óvatosan lerakom, a fenekéről könnyű elvenni a kezem ,az arca alól meg óvatosan kihúzom, betakarom, ha netán mozgolódni kezd akkor picit óvatosan megpaskolom takarón keresztül a popóját és már alszik is tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!