Lehet baja a gerincének?
Figyelt kérdés
A fiam 6 hónapos,ha megfogja a kezem vagy kapaszkodik a babakocsiba felhuzza magát és par percig tartja magát.Lehet baja?2022. máj. 18. 21:41
11/15 A kérdező kommentje:
10es
Én is meglepődtem.3 hónapos volt mikor elkezdett hatrol hasra es fordítva forogni 5 hónapos korára pedig már kúszott.
2022. máj. 18. 22:00
12/15 anonim válasza:
Végülis a sorrend eddig hibátlan.
Majd arra kell figyelni, hogy felállni ne engedd addig, amíg nem mászik!
13/15 anonim válasza:
12, ez hülyeség. Teljesen jó, ha feláll mielőtt mászik, nem fog elindulni rögtön jó esetben... Sok esetben egyszerre történnek ezek (felállás, kiülés, mászás)
14/15 anonim válasza:
A lányom is ezt csinálta, hiába tettem vissza. Most 3 éves, semmi baja nincs a gerincének. Ha magától csinálja, az nem számít ültetésnek.
15/15 anonim válasza:
9-es, nem értek egyet, szerintem ez nem törvényszerű…
én sem és a testvérem se másztunk… én mérnök vagyok, falom a könyveket, imádok olvasni, a tesóm szemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!