Lehet baja attól a kislányom gerincének h kézben altatom?
Figyelt kérdés
Nem sokáig kb 10percig,de gy alszik el utána le van téve, de ahogy fogom úgy kidomborodik neki a popója felett egy kisivel...6és fél hónapos!2013. júl. 8. 20:49
1/5 anonim válasza:
Nem lesz baja, ne aggódj. A babáknak még nem olyan a gerincük mint a felnőtteknek. Az enyém 7 hónapos, neki is ki lehet tapintani két csigolyáját a derekánál, mintha kiállnának kicsit. Nekik még nincsenek meg a fiziológiás gerincgörbületeik, majd csak később alakulnak ki.
2/5 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a gyors és megnyugtató választ!!!
2013. júl. 8. 20:53
3/5 anonim válasza:
Nekem is mondták, hogy 1 éves koruk után alakul ki a rendes gerinc ív, én is be voltam parázva pont amiatt, mint te. :D
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok, gyógytornász, egész pontosan tudom hogyan alakulnak ki a gerinc ívei, mégis beparáztam én is amikor kitapintottam a kiálló csigolyáit.:/ Olyan furcsa, amikor az ember a saját gyerekével kapcsolatban tapasztalja meg a dolgokat, akkor annyira más.:)
5/5 anonim válasza:
Mindegyik gyerekem ölbebaba volt. eredmény: iszonyat erősek és gyors mozgásfejlődésük volt. hogy ennek köszönhető, nem tudom, de állandóan cipelem/cipeltem őket és előny volt belőle, nem hátrány érdekesmód.
A 3. babám épp 7hónapos és már mászik és felül, ha épp lerakom és elvan a földön. De mindhárom gyerekemnél ez volt. A legnagyobb 4,5 éves a középső 2,5 éves, semmi baja a hátuknak. És nem 10 percig fogom/fogtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!