4 hónapos babától távol lenni ennyi időt?
Valószínű kell közben fejned, talán többször is.
Én nem lennék 10 órát távol a 2,5 éves gyerekemtől sem. Nem vagyok a seggeben, de 3 óra és már hianyzik. Szerencsére 3man is tudunk szorakozni.
4 honaposan kizart hogy másnál hagytam volna.
Ne hallgass az ősanyákra, nyugodtan menj el az esküvőre.
Egyáltalán nem biztos, hogy cumizavaros lesz.
12, ősanya az, aki nem akarja szo.atni magát egy kis kimozdulásért? :)
Egy anyatejes csecsemőtől távol egyszerűen "technikai" okokból sok 10 óra. Miért? Mert nem túl guszta az anyatejfoltos kisestélyi/ kosztüm/ csini ruha. Meg nem poén a lagzi alatt fejni sem, hogy ne fájjon a mell.
13
Ősanya az, aki sz.patja magát, és annyit nem enged meg magának, hogy 10 órát a gyereke nélkül töltsön.
Anyatej foltos kisestélyi? Melltartóbetétről nem hallottál még? Vagy te anyatejes felsőben mászkáltál mindenhova?
14, és a fejést hogy oldanád meg? Biztos jó poén lehet két tánc között: bocsi, most elvonulok egy fél órára.
Egyébként meg van olyan, hogy a legjobb melltartóbetét se bír fél óránál többet. Főleg egy kicsi baba anyukájánál.
"Vagy te anyatejes felsőben mászkáltál mindenhova?"
A háló és a fürdő között nem sok mindenkit zavart. ;)
"elég pár perc, hiszen a cél az csupán, hogy anyuka megkonnyebbuljon"
Persze... Már ha az a cél, hogy mire hazamegy jól megcsappanjon a teje és gyorsabban elapadjon, akkor tényleg elég pár perc. ;)
"Melltartobetet pedig sokféle van és meglepő lesz, de lehet kettőt is használni egyszerre."
Tényleg, komolyan? Nem mondod!
És olyanról hallottál már, hogy van aki 5-öt is tömhet a melltartójába, akkor is elazik egy spricctől? :)
17!
Ugyanmar, attól hogy egyszer 10 órát távol lesz a gyerektől és kihagy kemény ~3 etetést, még nem fog megcsappani a teje. De NEKED nem kell elmenni, ha nem akarsz. A kérdező szeretne. Szeretnél még kötözködni picit?
"kihagy kemény ~3 etetést, még nem fog megcsappani a teje. "
Vagy de, vagy kap egy mellgyulladást, nem tudhatod. Nem vagyunk egyformák.
Van, akinek elég egyszer üveget adni a gyereknek, utána hetekig kínlódik a cumizavarral.
Más meg távolról sem ismeri a jelenséget még úgy sem, hogy napi szinten cumit ad.
Nekem ugyan mindegy, hogy mit csinál a kérdező, csak több hozzászólóhoz hasonlóan saját tapasztalatból leírtam pár reális veszélyét a tervének.
Ennyi.
Te rugózol itt személyeskedve.
19! Ok te nem menné el, mert nem is akarod megoldani! Attól még màs el tud úgy menni, hogy ne történjen tragédia. Én írtam a 8-as választ. Csak mondom, hogy a Lansinoh mosható melltartóbetét NEM ázik át. Én csak a páromnak szóltam, hogy most kimegyek fejni, nem jelentettem be a vendégeknek. Mire esedékes volt, pont sötétedett. Kimentem az autóba, ami távolabb parkolt és megoldottam. Mi csak 11-ig maradtunk, így csak egyszer kellett fejnem, de nem lett volna gond még egy. És nem kell fél órát fejni, mellenként kb 5 percet, hogy ne feszüljön.
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldásokat!!! Aki el akar menni, az megoldja okosban. Aki nem, az meg csak a problémákat látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!