Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi egy 4 honapos baba...

Mennyi egy 4 honapos baba norma homerseklete ami.meg nem tekintheto hoemelkedesnek?

Figyelt kérdés

Neha 36,5...36,2 de neha magasabb pl.most is 37,4-et mertem popoba ami ugye levonva 36,9... normal ez meg ?

( azert nezem mert most jottunk ki a korhazbol... e coli fertozese volt de vizelet azt igazolta hogy negativ....viszont azota paranojasan nezem a lazat ...nagyon feltem es nem birom kiheverni amit ott muveltek vele...nem akarok visszakerulni oda .viszont mondjak hogy az e coli hamar visszajon )

2021. ápr. 7. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen normális a 36.9, nyugi.
2021. ápr. 7. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Hőemelkedés: 37,5 - 38,5

Láz: 38,5-39,5

Magas láz 39,5 fok felett

Ezek levonás nélküli értékek végbélben mérve.

Magas láz esetében már orvost érdemes hívni egy sima megfázáskor is.Bár úgyis hűtőfürdőt és csukló borogatást javasol majd,ha nincs egyéb tünet.

38,5 és 39,5 között még nem kell pánikolni főleg ha nincs rosszul a baba és nem sír.A test magától is leküzdi a lázat.Akkor van baj,ha rosszul van és sír.Akkor már gyógyszerezni is érdemes,előtte azért nem igazán szükséges.

Ki kell,hogy alakuljon az immunrendszer és a láz egy védekező funkciója a testnek betegségek ellen vagy épp fogzáskor jöhet elő.

Persze a te esetedben ott a lehetőség,hogy vissza jön a fent említett betegség,de ezt meg már orvos tudja megmondani.Én csak az átlag lázat említettem.

2021. ápr. 7. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a 36,4 a furcsa nekem

1 éves korig mind2 gyerekemnek 37,1 volt az alap hőmérséklete

Csillapítani 38,5 felett szoktam

2021. ápr. 7. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

3. Vagyok

Nyilván ez a rendes korrigált hő..

2021. ápr. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!