Hogy reagált arra a környezeted, hogy nem szoptatsz/szoptattál?
Tehát szülészeten a nővérek, orvos(ok) , családod mit szóltak ahhoz, hogy nem akarsz szoptatni vagy nem tudsz szoptatni akár egészségügyi okok miatt?
Ha kértél tejapasztó gyógyszert, arra tett valamilyen negatív megjegyzést az orvosod?
Elítéltek vagy elfogadták a döntésedet/ helyzetedet és nem avatkoztak bele? Számon kérte valaki rajtad, hogy ugyan miért nem anyatejjel táplálod a gyereked?
Kérem csak az írjon választ akinek van tapasztalata illetve érintett ebben a témában.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mivel senki nem kérdezte meg hogy szülje e még helyettem a gyermekek,senkinek semmi joga beleszólni a döntésembe,abba ped8g pláne nem ha nem tudok szoptatni,nincs tejem stb .
11honapja szültem (csaszarral) nem én akartam de muszaly bolt mert nem fordult be,A babam annyira lusta volt h 6 óránként kelt fel enni de azt is úgy hogy szívott párat és aludt is vissza ,3 án próbáltuk ébresztgetni,De nem érdekelte h éhen marad ..ebbe most ki mit szóljon bele? Mindenki úgy csinálja ahogy akarja ,senkinek sincs joga beleszólni a másik dolgába,döntéseibe...
Szia!
Nekem császárral születtek az ikreim, 4 hetesek. A korhazban próbáltam szoptatni, de 2 babát egyszerre lehetetlen, azt pedig nem tudtam elviselni, hogy a másik addig sír. Illetve nagyon kisebesedtek a mellbimbóim, rettenetesen fajtak. Amíg benn voltunk kórházban, be sem indult a tejem. Hatalmas veszekedés árán (nyilatkoznom kellett írásban, hogy nem szoptatok) kaptak tapszert a babák. Én addigra teljesen megzuhantam lelkileg. Amint hazajöttem, beindult a tejtermelés, néhányszor még próbáltam kínálni a babáknak, de nem érdekelte már őket. A dokim nem írt fel gyógyszert, az első reakciója elég lekezelő volt, végül azt mondta, hogy próbáljam jegelni, hideg vízzel borogatni a melleimet, S ha ez nem válik be, akkor ad receptet. Végül nem kellett gyógyszer, eleg
Előző vagyok, véletlen előbb elküldtem. Szóval elég volt nekem a borogatás.
Nem érdekel, mit mond a környezetem. Simán kiosztom, ha valaki ítélkezni mer.
Cserébe a gyerekeim kiegyensúlyozottak, szépen fejlődnek, én sem stresszelek a szoptatáson.
Ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond, tégy belatasod szerint! 😊
Boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!