Szeret rajtam lenni a kislányom, de még iszonyatosan szenvedek a kendő kötéssel. Nagyon megkönnyítené a dolgom, ha néhány csattal feltudnám tenni magamra a babát és levenni is, egyedül. Van olyan típus, ami nektek bejött, kifejezetten ajánlanátok?
2022. máj. 10. 06:47
1/6 anonim válasza:
Semmilyet. Nem létezik olyan csatos (még a félcsatosok, kendős csatosok sem olyanok) ami egy újszülöttet megfelelően megtámasztana. Egyszerűen látványosan összecsúszna benne.
Leghamarabb kb. 5 hónapos kor az, amennyiben normálisan alakul a mozgásfejlődése (megkésett mozgásfejlődésű gyerekemet 1 évesen lehetett csatosba rakni), amikor már tartják magukat annyira, hogy "nem hiányzik" a tökéletes pontról pontra támasztás és jó a csatos is.
Addig max baby tai az, ami egy fokkal egyszerűbb a szövött hosszú kendőnél. Vagy karikás kendő - ez nekem jobban is bejött.
2022. máj. 10. 06:57
2/6 anonim válasza:
Sajnos a csatos hordozók valóban nem jók újszülötteknek. A miénkhez lehet kapni szűkítőt, de még 3 hónaposan is elveszett benne a fiam szinte. Én próbáltam mei tai-t, szövött kendőt, de egyik sem jött be igazán. Szerintem érdemes hordozós klubban érdeklődni, ott jobban tudnak segíteni és ki is lehet próbálni különféle hordozókat.
2022. máj. 10. 07:49
3/6 anonim válasza:
Nekünk ergobaby 360 csatosunk van, amit lehet újszülött kortól. Papíron. Én bele nem tettem volna. 5 hónaposan kezdtük el használni. Biztosan nem lett volna baja, mert sokan beleteszik a pici babát, de én nem merném. Én vettem előtte babytai-t mert a fiam nem szerette sajnos a kendőt, de azt se volt olyan könnyű megkötni. Mindenestre menjetek el a hordozóházba, ott biztosan tudnak profik segíteni.
2022. máj. 10. 08:25
4/6 anonim válasza:
Ha egyszerűbb megkötèsű hordozò kell, akkor a close caboo-t ajanlanam. Szò szerint ùjszülött kortòl hasznàlható, nem csatos, hanem eugalmas, karikàs. Sokkal egyszerűbb felvenni, (szerintem), mint egy kendőt.
2022. máj. 10. 09:40
5/6 anonim válasza:
Én rugalmas kendőt használtam újszülött kortól, négy hónapos kora körül tettem át a karikás kendőbe, majd hat hónapos kortól mei-tai jött.
Mindegyik esetében kínlódás volt az első néhány felvétel, de tényleg annyira hamar bele lehet tanulni, olyan jó videók vannak a neten, hogy néhány nap után tükör nélkül is pillanatok alatt felvettem bármelyiket.
2022. máj. 10. 10:44
6/6 anonim válasza:
Annyit tennék mèg hozzá hogy a karikás kendőt volt a legegyszerűbb felvenni, viszont ha már benne volt, akkor a mei taiban volt a legkönnyebb, legkényelmesebb vinni nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!