Ajánlanátok olyan mei-tait vagy csatos, megkötős hordozót, ami újszülött kortól használható, és nem rossz a csípőnek?
Van szövött kendőnk, de párom azt mondta neki túl bonyolult lesz a megkötés. Kell egy másik hordozó is.
E-bayes is jó, külföldről sem gond beszereznünk.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Legalább 3-4 hónapos koráig fekvő helyzetben kell hordozni, és utána lehet függőlegesen.
Esetleg ilyen hordozó van még
Köszönöm. Hát nagyon furán néz ki...
Akkor csak kendőben lehet függőlegesen vinni míg pici?
Függőlegesen kendőben sem lehet vinni újszülöttet.
És a későbbi helyes hordozáshoz ezt érdemes elolvasnod:
butaság hogy csak fekvő helyzetben lehet hordozni (a pociban sem úgy volt, kézbe sem csak úgy veszed...) viszont a mei-tai és a csatos is csak 3-4 hónapos kortól használható (csatos kicsit később) márkától függetlenül. az újszülött szűkítő csak a gyártó marketingfogása, amúgy kamu. (túl merev maga a hordozó az újszülött hátának, nem csigolyáról csigolyára támaszt mint a kendő, ezen nem segít a szűkítés, csak a lábtartás kérdését oldja meg)
újszülöttnek csak rugalmas, vagy szövött, vagy karikás kendő vagy babaerszény. ha a kötögetés kikerülése a cél akkor karikás kendő vagy babaerszény lesz a nyerő. a babaerszény viszont nem állítható azt kinövitek. a karikás végig használható
a liliputi használati utasítására rá van írva,hogy 3hónapos kortol. az alvócsuklya nem elég kisebbnek. én négy hónaptól használtam,de nekem nagyon szépen tartotta addigra magának a fejét
3as
Én is liliputi csatost használtam 3,5 kilos korától. Én nem olvastam akkor még, h nem lehet beletenni újszülöttet, tök jól elvolt benne és szép szorosra lehet állítani.
Esetleg nézd meg ezt: [link]
ez tényleg jónak tűnik :-) ha tudtam volna az első 4 hónapban ilyet használok,ezt nme kell kötözgetni,de mégis kendő.szerintem is ilyet vegyél
3as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!