Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ajánlanátok olyan mei-tait...

Ajánlanátok olyan mei-tait vagy csatos, megkötős hordozót, ami újszülött kortól használható, és nem rossz a csípőnek?

Figyelt kérdés

Van szövött kendőnk, de párom azt mondta neki túl bonyolult lesz a megkötés. Kell egy másik hordozó is.

E-bayes is jó, külföldről sem gond beszereznünk.

Előre is köszönöm a tanácsokat.

2015. febr. 26. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%

Legalább 3-4 hónapos koráig fekvő helyzetben kell hordozni, és utána lehet függőlegesen.

Esetleg ilyen hordozó van még

[link]

2015. febr. 26. 14:21
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Hát nagyon furán néz ki...

Akkor csak kendőben lehet függőlegesen vinni míg pici?

2015. febr. 26. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
igen az első hónapokban kendő. 3-5 hónapos kor között ha már szépen tartja a fejét válthatsz újszülöttszűkítős csatosra pl. HA már nem kell neki tartanod, és nem nyeklik mikor a kezedbe van és hirtelen fordulsz,mozdulsz. nekünk liliputi van, jól be lehet állítani a szűkítőt, elöl hordozok vele,arra is tökéletes nem csak hátra.
2015. febr. 26. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
[link] nekünk ilyen van. újszülöttként is jó volt, tartotta a fejét és a hátát is. (az újszülött betéttel "kisbéka" tartásban van és nem lóg ki a lába.)
2015. febr. 26. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Függőlegesen kendőben sem lehet vinni újszülöttet.

És a későbbi helyes hordozáshoz ezt érdemes elolvasnod:

[link]

2015. febr. 26. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:

butaság hogy csak fekvő helyzetben lehet hordozni (a pociban sem úgy volt, kézbe sem csak úgy veszed...) viszont a mei-tai és a csatos is csak 3-4 hónapos kortól használható (csatos kicsit később) márkától függetlenül. az újszülött szűkítő csak a gyártó marketingfogása, amúgy kamu. (túl merev maga a hordozó az újszülött hátának, nem csigolyáról csigolyára támaszt mint a kendő, ezen nem segít a szűkítés, csak a lábtartás kérdését oldja meg)

újszülöttnek csak rugalmas, vagy szövött, vagy karikás kendő vagy babaerszény. ha a kötögetés kikerülése a cél akkor karikás kendő vagy babaerszény lesz a nyerő. a babaerszény viszont nem állítható azt kinövitek. a karikás végig használható

2015. febr. 26. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:

a liliputi használati utasítására rá van írva,hogy 3hónapos kortol. az alvócsuklya nem elég kisebbnek. én négy hónaptól használtam,de nekem nagyon szépen tartotta addigra magának a fejét

3as

2015. febr. 26. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is liliputi csatost használtam 3,5 kilos korától. Én nem olvastam akkor még, h nem lehet beletenni újszülöttet, tök jól elvolt benne és szép szorosra lehet állítani.

Esetleg nézd meg ezt: [link]

2015. febr. 26. 15:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, amit belinkeltél nagyon tetszik. Lehet ilyet veszünk.
2015. febr. 26. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:

ez tényleg jónak tűnik :-) ha tudtam volna az első 4 hónapban ilyet használok,ezt nme kell kötözgetni,de mégis kendő.szerintem is ilyet vegyél

3as

2015. febr. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!