Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez létezik h tényleg ennyibe...

Ez létezik h tényleg ennyibe kerül?

Figyelt kérdés

[link]

Van aki esetleg itt vásárolt mostanában?sztetek jó ez az ülés?Köszönöm a segítséget...

2010. szept. 17. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Megint a második.

Amit másodiknak linkeltél Concord, az se sokkal jobb. Nem állítható magasságú a háttámlája!!! Gondolj csak bele, 4-5-6 évesen már annyira lesz bagas a gyermeked, hogy az ülés támlája kb. a nyakáig fog csak érni. Akkor mi védi, tartja meg a nyakát, fejét? Pont az a legveszélyesebb, hogy hátracsapódik a fej.

Az a típus jó, amit az előző válaszadó linkelt, nézd meg a különbséget, láthatod, hogy az ilyen üléseknél állítható a fejtámla magassága! Tehát hozzá tudod igazítani a gyerek magasságához.

2010. szept. 17. 10:26
 12/19 A kérdező kommentje:
huuu akkor már tényleg teljesen tanácstalan vagyok.én azert néztem ezt a fajtát mert még nincs kilenc kg a lányom viszont 5 hós kora óta stabilan ül és ordít a hordozóba.
2010. szept. 17. 10:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor nézzétek meg a 0-18-as kategóriát.

Nekünk ilyen van, nem tudom, lehet-e még kapni, de más hasonlót biztosan.

[link]

Az ilyen típusokat be lehet kötni menetiránynak meg háttal is.

A lányom kb. 2,5 éves koráig használta, igaz, ő magas növésű, tehát hamarabb kinőtte,mint az átlag.

2010. szept. 17. 10:48
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

és ez milyen?bocsi h ennyire próblémás vagyok de teljesen tapasztalatlan ezen a téren...

2010. szept. 17. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem dönthető a háttámla. :(
2010. szept. 17. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ilyen van, csak más színben: [link]

10 hónapos a kisfiam, még csak 8,5 kg, de már ő is kinőtte a hordozót, ezért a napokban átültettük ebbe, amit még a bátyjának vettünk 40.000 Ft-ért a Brendonban.

Én nem vennék 2 kategóriás ülést (9-36 kg-ig), állítólag nem olyan biztonságos, mint a 9-18 és 15-36 kg-ig használható ülések.

A nagyfiamnak majdnem 3 éves koráig volt jó, neki meg egy ilyet vettünk: [link]

2010. szept. 17. 10:53
 17/19 anonim ***** válasza:
2010. szept. 17. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:
én linkeltem az stm-et. ha nincs 9 kiló, akkor 0-18 kilós való neki tényleg, amit linkeltek neked, az nagyon jó ülés.
2010. szept. 17. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:

graco junior mini esetleg? 0-18 kilós, tesztet nem néztem róla, szóval nem tudom, h mit ajnálok, nézz utána:

[link]

itt megtalálod

[link]

2010. szept. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!