Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez létezik h tényleg ennyibe...

Ez létezik h tényleg ennyibe kerül?

Figyelt kérdés

[link]

Van aki esetleg itt vásárolt mostanában?sztetek jó ez az ülés?Köszönöm a segítséget...

2010. szept. 17. 09:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
A Concord az egyik legdrágább ülésfajta. Ha drágának tartod, keress olcsóbbat, ugyanolyan használható lesz. Javaslom még, hogy a vatera vagy teszvesz oldalain is nézz szét!!!
2010. szept. 17. 09:44
 2/19 A kérdező kommentje:
pont ez az h sztem egyáltalán nem drága.
2010. szept. 17. 09:45
 3/19 anonim ***** válasza:

Mi is a Baby Outletben vettük az egyik gyerekülést, ki lehet fogni jó akciókat.

De én a helyedben nem venném meg ezt az ülést. 18 kiló felett (3-4 év) csak ülésmagasítóként használható, az pedig nem gyerekülés, és nem véd semmit. Sőt. Láttam töréstesztes videókat, ahol az ülésmagasító egy ütközésnél simán kirepült a gyerek alól, és így a biztonsági öv pont a nyakánál rántotta vissza a gyereket (vagyis csak bábut, szerencsére).

2010. szept. 17. 09:46
 4/19 anonim ***** válasza:

Igen, létezik! Ugyanis a baby outlet a Brendon kifutó termékeit árulja (mert ugye minden évben más a divat), csak sokkal-sokkal olcsóbban.

Mi is ott vettük a gyerekülést, 9000ft-ért.

2010. szept. 17. 09:48
 5/19 anonim ***** válasza:
Én drágának tartom.
2010. szept. 17. 09:50
 6/19 A kérdező kommentje:
kedves második.nem igazan értem a válaszod vagyis értem de ez 36 kg -ig jó.nem?
2010. szept. 17. 09:53
 7/19 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Ezt úgy használhatod 18-36 kilóig, ha leveszed a háttámlát. Olvasd el alaposan a terméklapot, ott is leírják.

Tehát 18 kiló felett nem más, csak egy ülésmagasító.

Amúgy a Concord jó márka, de ez spec. nem jó termék. Hogyan lenne jó már ugyanaz az ülés egy 8-10 hónapos gyereknek és egy 12 évesnek????

Az igazán jó 15-36-ig ülések mindvégig háttámlával használhatók, a fejtámla magassága állítható, oldal-, váll- és csípővédelme.

2010. szept. 17. 09:57
 8/19 A kérdező kommentje:
huuuu értem nagyon nagyon sokat segítettél és nagyon nagyon kösziiiiii
2010. szept. 17. 10:10
 9/19 A kérdező kommentje:

[link]

akkor sztem ez lesz:)

2010. szept. 17. 10:11
 10/19 anonim ***** válasza:

pontosan, ahogy a 2. írta. kerestem neked ezt, de nem találtam, te ügyesebb voltál. :) ezt akartam ajánlani, a tesóméknak pont ilyen van és szeretik. szóval én ezt ajánlom mindenképp. v esetleg ezt:

[link]

ilyen a fiamnak van, újonnan teszveszen vettem én is, 46000-ért.

2010. szept. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!