Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor felhoztam a gyerek...

Csilla92 kérdése:

Amikor felhoztam a gyerek témát, mindenki jaj neked nem való gyerek, túl nagy felelőség stb..., Ti kaptatok már ekkora nagy pofont?? 30/Nő

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

KINEK hoztad fel a témát?

A "MINDENKINEK" semmi köze sincs ehhez, ez CSAK a párodra meg rád tartozik.

Viszont ha te random emberkékkel beszéled meg, hogy legyen-e gyereked, akkor éretlen vagy még ehhez.

2022. máj. 5. 20:55
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
A szüleidnek, rokonoknak vagy a párodnak???
2022. máj. 5. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nagyanyám szólt be többször, hogy pl.öreg vagy már te szülni, meg mit kezdenél egy gyerekkel stb. Aztán amikor megszületett, ő volt a legjobban oda meg vissza és utólag azt mondta, hogy ő csak sajnált, azt hitte, hogy nem fog összejönni és próbált vigasztalni… (?!)

De az durva, amit írsz és ne adj az ilyenekre. Jelentheti azt, hogy a környezeted semennyire sem ismer téged vagy annyira szegényes az életük, hogy attól érzik magukat jobban, ha másokat lehúznak. Egyik se vidám, de mind róluk szól, nem rólad. Szomszédunk egy tök bohém csaj volt, amikor kiderült, babát vár (nem tervezetten), mondták, hogy amikor majd felhívják este az óvodából, akkor jut eszébe, hogy gyereke van. Aztán ahogy megszületett, teljesen kicserélték. Egy precíz, gondoskodó anya lett belőle, az alaptermészetéből pedig nagyon jó kapcsolatot tudott kovácsolni a gyerekével.

2022. máj. 5. 21:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos párom, de közeli barátnőminek hoztam fel, nekik már réges rég van gyerekekkel, szerintem az mond ilyet aki megbánta hogy gyerekeik van.
2022. máj. 5. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Vagy az aki tudja mekkora felelősség és téged úgy ismer hogy szerinte nem bírnád
2022. máj. 5. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Ezt én inkább lenézésnek érzem a részükről, hogy te nem tudnád megcsinálni amit ők.

Nyilván ha barátnőid, ők ismernek jobban, viszont azért nézzük már meg milyen embereknek is van gyerekük, és fel is tudják nevelni. Szóval ne foglalkozz velük!

2022. máj. 5. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Kényes kérdés.

Az én egyik legjobb barátnőmről is ezt gondolom, de soha nem mondanám meg a szemébe. Főleg mióta van sajátom és látom mekkora összeszedettséget, áldozatot igényel(ne). Remélhetőleg még sokat érik, mire gyermeke lesz, én ebben nagyon hiszek.

De így kijelenteni sajnos érzéketlen volt, még ha komolyan is gondolták.

2022. máj. 5. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
nézd, nekem is van olyan barátnőm, akinek 30 évesen nem való gyerek. MÉG. és ezt, mivel a barátnőm, ha kérdezné, meg is mondanám neki
2022. máj. 5. 23:02
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
8: a te érzelmi intelligenciáddal ugyanez rólad is elmondható :D
2022. máj. 5. 23:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha, senki nem mondta, pedig 20 évesen szültem.
2022. máj. 6. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!