Autósülés kérdés! Mi a jobb: márkás-közkedvelt tipus használtan, vagy no name újonnan?
Figyelt kérdés
Csak 20 ezer ft-unk van rá (kategória 9-25 vagy 9-36, még nem tudom mi legyen)2010. szept. 17. 06:47
21/26 anonim válasza:
Nézd meg zt az oldalt, itt is találsz nagyon jó áron biztonsági ülést, amit házhoz is szállítanak néhány napon belül! Én is innen rendeltem Phillippo ülést. Igaz, nem szerepel a törésteszteken, de ez nem jelent semmit... A gyerekem csak ebben volt hajlandó megmaradni, a többiből azonnal kimászott, akármennyire volt szuper márkás.. [link]
22/26 poci-maci válasza:
szia találtam még nemed 1 linket
23/26 anonim válasza:
az utolsót szerintem ne, mert 18 kilótól háttmála nélküli. de én a helyedben felvenném a kapcsolatot a maxi cosis válaszolóval.
24/26 anonim válasza:
A túl tág kategória (9-25, 9-36), igazán se a kicsinek, se a nagynak nem jó.
25/26 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a sok infót :)
2010. szept. 17. 10:44
26/26 anonim válasza:
A lánykám 10 hónapos de olyan méretekkel bír mint a te fiacskád:) 9-36-os Nania ülésünk van. Dönthető. Kicsit nagy még neki, de kényelmes, szereti, nagyon olcsó volt és sokáig elég lesz! ( a 4 éves fiamnak is simán jó és még évekig jó lenne szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!