Autósülés kérdés! Mi a jobb: márkás-közkedvelt tipus használtan, vagy no name újonnan?
Kedves 2. (és 7.31-es), én a te válaszodat is felpontoztam, nekem ez a vélemyény is hasznos volt.
Sajnálom, hogy vitát gerjesztettem, nem ez volt a célom.
Kedves 7.22-es, köszönöm a te válaszodat is. Hidd el, mi sem ezen akarunk spórolni, ha megtehetném, a legjobbat venném neki...
Nem fogom részletezni, de önhibánkon kívül kerültünk borzalmas anyagi helyzetbe, gyakorlatilag 70 ezer ft-ból élünk 4-en (rezsi, kaja, pelus, gyógyszerek stb...), büszke vagyok rá, hogy nincs köztartozásunk(majd lesz ha beindul az idei fűtésszezon), de már nem tudok min spórolni. Egyszerűen nincs miből. A babahordozót muszáj lecserélnünk és ez a 20 ezer ft gyakorlatilag az az összeg, amit a karácsonyi ajándékokra és sütés-főzésre rakosgattam össze év közben apránként. Akármennyire is szégyelltem magamat, már a védőnőt is megkérdeztem, hogy tud-e esetleg ülést szerezni nekünk, de úgy néz ki, hogy muszáj leszek venni.
Ezért is kérdeztem, hogy szerintetek merjek-e használtat vagy ne, azt olcsóbban is megúszhatnánk, de szeretném a lehető legjobbat a kicsinek, mint ahogy minden édesanya...
köszönöm az összes eddigi véleményt, és az esetleges további hozzászólásokat is
:)
A használttal az a baj, lehet 5-6 éve még jó volt, de ma már újonnan sem lenne az.
És ki tudja az évek alatt milyen erőhatások érték.
nem szolgálja ki, és a magasítő egy kalap szar. nézd meg ezt az ülést és mielőtt még vki nekem ugrana, h milyen gatyit ajánlok, hát nem, mert tesztelte az adac és nem kapott egyáltalán rossz értékelést. ez 36 kilóig van, amíg kell a babádnak ülés, végig kiszolgál:
szóval meglepő, de nem rossz ülés állítólag. az értékelése olyan pont mint a fiam 60.000 ft-os stm starlight sp ülésének.
Ahol nincs odaírva, az nem dönthető ugye? Mert ő még nem ül magától, ezért mindenképpen ilyen kellene hogy kíméljem a kis hátát.
(kocsival hordom gyóygtornára meg a nagyobbat bölcsibe, mivel egy párszázas lélekszámú falucskában alakunk. Létkérdés a kocsi és sajna naponta ül benne ő is, kényelmeset szeretnék neki)
Nekünk ilyen van: [link]
9-25-ös, kisfiam tök jól érzi magát benne mind rövid, mind hosszabb távon, és ugyan mi többet szántunk volna rá, de sajnos nem akart megmaradni a többi ülésben. :( Ahogy belepróbáltuk ebbe, csak nézett ránk boci szemekkel, a többiben ficergett össze-vissza.
szia szerintem érdeklődj utánna!
de ha dönthetőt akarsz akkor ezt ajánlom mi is kb 7-8 hósan vettük neki az új ülést de a 9-25 még nagyon nagy volt még szűkítővel is! De ez a te döntésed remélem sikerűl vennetek ami minden célnak megfelel remélem tudtam neked segíteni minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!