ne haragudj, mi nem vettünk rezgőset. féltem, hogy megszokja. El volt a simában is, különben meg 6 hósan már eltettük a padlásra. Sokat el volt benne így is, de csak akkor volt benne nyugisan ha közben jó közelről látott engem. Szóval lábbal ringattam. az első kettőben benne ülnek a babák, kényelmesnek néznek ki, a másik kettőről nehéz véleményt adni, nekem túl színesek... élőben nézd meg inkább. ja és olyat vegyél amelyiknál lehet cserélnbi az állatfigurákat, mert volt hogy hetente kellett neki az újdonság :-)
2010. szept. 19. 22:04
2/19 anonim válasza:
Szia.Nekünk a negyedik van meg a sorba,nagyon szerette a babám,sokat használta.Ő már kinőtte,mert csak 9kg-ig jó.Én csak dicsérni tudom.És tényleg masszív,könnyen mosható.
2010. szept. 19. 22:05
3/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok.A játékok is levehetők,én is tetem rá másikakat is.Sokat használtuk.
2010. szept. 19. 22:07
4/19 anonim válasza:
Ne haragudj, én ezek közül egyiket sem..a dallamok elég idegesítőek bennük, a rezgő üzemmód sem tetszett, amikor a brendonban végigmentem a 38 fajtán..mi végül a babybjörnt választottuk. semmi csicsa, viszont a baba a mozgásával ,agát ringatja.. nekünk ez vált be, imádja. 12 hetes, most kezdi igazan élvezni. ha mégis ezek mellett döntesz, (az utolsó nekem nem tetszik, mert nagyon kell ülnie a babádnak, bár ha idősebb baba, akkor már jó).
Szóval, írd meg majd, melyik lett és bevált-e. Üdv:)
2010. szept. 19. 22:07
5/19 anonim válasza:
22.05 vagyok újra.Az utolsó kettő ugyanazt tudja,csak a színűk más.
2010. szept. 19. 22:09
6/19 anonim válasza:
Nekem az első kettő sokkal jobban tetszik mint a 3-4.De a igaza van annak a válaszadónak,aki azt mondja h jobb ha magát ringatja el.Az az ütem és mozgás természetesebb,és nyugtatóbb(altatóbb)mint a rezgés.
2010. szept. 19. 23:29
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, azért kérdeztem, mert sehol nem tudom kipróbálni- azt mondják nincs elem - igy a dallamot nem hallom, rezgésre azt mondták olyan mint ha kocsiba menne. Ott szeret aludni-e miatt gondolkodom ezeken-. Tudtok linket küldeni arról amibe tudja magát hintáztatni?
Nagyon köszi a segítségeket, mert ha veszek akkor olyat szeretnék amit ki tudunk használni, és ő is szereti. ja, 4 hós és 8 kg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!