Pihenőszékes kérdés. Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
nekem a 3, 4 masszívabbnak tűnik, meg azok fixálhatók is. Melyiket vennétek meg? Köszi
2010. szept. 19. 21:57
11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, közben én is kutakodtam és a teszveszen találtam egyet jó áron. Még egy kérdés, lehet dönteni is rajta valahogy ha elalszik benne? Nagyon tetszik, szerintem ez lesz a befutó.
2010. szept. 20. 17:32
13/19 anonim válasza:
Igen, 3 pozíció van, az egyik egész magas, a 3. pedig jó szunyókálásra is. Lapra csukható, mi mindenhova visszük magunkkal. Jó nagy a kitámasztója, könnyen felemelhető, én is egyszerűen viszem babával együtt egyik szobából a másikba. :)
Én még ringatom, de már egyre jobban érzi, hogy ha a lábát mozgatja, vagy a kezével hadonászik, mozog vele.
14/19 anonim válasza:
Ja, és 2 mozdulattal levehető, és könnyen tisztítható a huzata. ezért is szeretem.
15/19 anonim válasza:
Megnéztem, nekem eggyel újabb van, de sztem csak a design lett más, amúgy tuti ugyanaz. És tényleg, ahogy -rták, hogy a pici testére van kialakítva.. Tök jó, az ára is :)
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi, megszületett a döntés...ez a pihiszék lesz, elkezdünk licitálni. Már alig várom hogy belerakjam Pocok Urat! Majd rakok fel ide egy képet pár nap múlva...Köszi a segítséget! :-)))))
2010. szept. 20. 20:49
17/19 anonim válasza:
Örülök, várom:)) Jó hintázást! Szeretni fogjátok!
18/19 A kérdező kommentje:
2010. szept. 27. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!