Hogy válogatjátok szét méret szerint a ruhákat?
Most tartok ott, hogy kimostam a babaruhákat és pakolnám be a helyükre őket, de egyelőre nem tudom hogy csináljam. Nagyon sok kapott és turis ruha is van a cuccok között, így valamelyiken nincs méret, valamelyiken csak az szerepel, hogy newborn, valamelyiken az, hogy 0-3 months, valamelyiken az, hogy up to 3 months, valamelyiken meg az, hogy 56-os, vagy 62-es. Már ránézésre is van olyan 56-os body, ami fele akkora, mint egy up to 3 m body.
Hogy lehet így logikusan pakolni, hogy ne legyen sok átnőtt ruha és csak 1-2 darab forgásban állandóan? Én már most úgy látom, hogy nekem ez a ruhaméret kavar az agyamra fog menni. :D
Ti hogy csináltátok? Segítsetek praktikus tanácsokkal! :)
Én nem a ruhaméretet néztem, hanem egymáshoz hasonlítottam őket, és úgy csoportosítottam
Ez az elején rossz, idővel kitapasztalod hogy melyik márka milyen, mekkora (pl pepco össze vissza méretez, volt olyan 62es rugink ami 56nak felelt meg, meg olyan ami 68nak..) 74es méretnél tartunk, már célirányosan keresem a kedvenceimet a turiban, így nem ér nagy meglepetés :D
Igen, sejtem, hogy csak a kezdet nehéz. De ez most kifejezetten annak tűnik... XD
Már szétválogattam méret szerint a ruhákat, de ismét szembesülve azzal, hogy mekkora különbségek vannak, valószínű újra kezdem egymáshoz mérve. Nincs jobb ötletem, de szívesen olvasok tapasztalatokat. :)
Kikeresel 1-1 C&A-s bodyt minden méretből, és alul bepatentolva ezekhez méred a hosszukat. Érdemes felcímkézni és zsineggel összekötni a keletkező kupacokat.
A rugi trükkösebb, mert ott a fenekével és a sarkával is kinőheti a baba, alkati kérdés és a rugik szabása nem egyforma.
Aztán persze az anyag rugalmassága is számít.
Nem válogattam szét,úgyis napjában 4-5 alkalommal át kellett öltöztetni az elején,mire össze raktam szét is túrtam estére.🤷🏼♀️
Mivel sokat volt öltöztetve mindig tudtam,hogy mekkora jó rá éppen,azokat adtam rá elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!