Milyen tempóban nőnek a kisbabák, gyerekek? Meddig jó rájuk egy-egy méret?
Kaptam egy nagy halom babaruhát, most válogatom, mit kellene eltenni egyelőre a padlásra és mit hagyjak lent, mert úgyis kelleni fog. Szóval rákerestem itt a kategóriában a méretekre, de olyan nagy eltéréseket találtam, hogy nem is értem.
Az én babám most félévesen kb. 67 cm, így 74-es ruhákat hord, a 68-as már szorul rajta (amúgy 50 cm-mel született). Így arra tippelnék, hogy 1 évesen kb. 86-osat fog hordani.
De nagyon sokan azt írták, hogy az 1-1,5 éves gyerekük hord 74-es ruhát, max. 80-asat. Én hiszem csak azt, hogy ilyen gyorsan fog nöni, lehet, hogy most még fél évig simán marad ez a méret?
Gyerek függő
Kislányom másfél éves és a 92 s nadragok rövidek rá
A 92 s body épphogy jó viszont a 98 még nagy
Márkától is függ
A H&M nagyobb meretezes ,abból jó lenne még a 86 s is
Mi inkább sinsay pepco markát használunk
Előző vagyok
Nem tudom hány centi most de 13 kiló
2640 grammal és 47 centivel született
Kislányom 2950el született
1 évesen 86os ruhákat hordott,most lesz decemberben 2éves és 92es ruhát hord
86os ruhát hordta eddig a legtovább
Mindkét gyerekemnél a 92-es méret volt az első, amit egészen sokáig hordtak.
Lányom 1,5 és 2,5 között.
Fiam 1 és 2 éves kora között.
Viszonyításként: lányom a 74-est gyakorlatilag átugrotta. 7 hónapos korig hordta a 68-asokat és utána egy hét alatt pakolhattam el a 74-eseket. 1 évesen kezdte a 86-ost.
Hm, next, ff, lidl ruhákat hordott mindkettő.
Egyébként én 158 vagyok és a lányom se lesz nagy, csak kicsiként nőtt gyorsan.
Nálunk a kisfiam fél éves korára már előkerültek a 80-as cuccok, most 7 hónapos és már mindenből 80-as méretet hord.
3400 grammal és 51 centivel született,szeptemberben mérték, akkor volt 75 cm és 8070 gramm. A 74-es már szűk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!