Sinseyen újszülött babaknak melyik méret a jo? 3 honapig az 56, utana a 62 es?
Én is onnan néztem most rugikat újszülöttre.Ha kicsit nagyobb az végül is nem olyan nagy baj,a C&A bodyk is rendszerint egy picit hosszabbak,de legalább több ideig jók rá.:)
Nekünk mondjuk 3 hónapig nem tartottak ki első gyereknél az 56-os ruhák valahol a második hónap elején már kellett sok mindenből a 62.
Lehetetlen megmondani.
Fiam 2 hónapos és 68-as dolgokat hord már. 57 cm-el született, semmi 56-ost nem tudtunk emiatt használni. 62-es dolgokat kb 5-6 hetesen nőtte ki a növekedési ugrásnál. Lassan 74-esre kell váltani (legalábbis az olyan márkákból, amik inkább kisebbek, a Pepco, Sinsay ilyen).
Szerintem vegyél 56-62-est is, nem tudhatni. Ja, nekem is azt mondta még utolsó genetikai UH-n is a doktornő, hogy "ez nem lesz nagyon hosszú baba". Á, dehogy! Újszülöttként 1 hónaposnak hitte mindenki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!