3,5 hós babának adhatok nyers lépa vagy céklalevet kóstolni?
Figyelt kérdés
- egyébként anyatejes és almalevet meg barackot már kóstolt, de azok gyümölcsök.Pár napja napközbeni alvások közben hirtelen felsír és nem, vagy csak nagy nehezen tudom megnyugtatni, visszaaltatni. 3,5 hós, szerintetek ez már lehet fogzás tünete?2010. szept. 16. 15:07
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs.:)) Répa
2010. szept. 16. 15:07
2/5 anonim válasza:
A répának magas a nitrát tartalma,ezért csak keveset javasolt adni belőle.Céklát azt csak később szokták javasolni bevezetni,én még nem adnám.
3/5 anonim válasza:
Inkább reszelt almát adnék neki,egy kevés keksszel. A répa és a cékla még ráér.
4/5 Vilcsianyuja válasza:
a keksz is ráér, hiszen glutén van benne... sőt, a hozzátáplálás is ráér szerintem, de ha már elkezdted, szerintem egyelőre maradj az almánál.
5/5 anonim válasza:
Bőven ráér a répa meg a cékla, pláne nyersen. Nyugodtan várhatsz a kajákkal egyébként is, kicsi még.
És lehet fogzás tünete, a fiamnak 3 hónapos korában kezdődött, de a fog csak két és fél hónap múlva bújt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!