Meddig főzzem a répát neki, most fogja először kóstolni?
Figyelt kérdés
6hónapos,felkockázom mint a krumplit,de meddig főzzem?Mert húslevesbe ugye másfél-2óra,na most alig kell valamennyi,mivel csak pár kanállal ehet először.Ha többet csinálok,hűtőben meddig tárolhatom és adhatom oda neki?Mert nincs "kedvem"naponta órákat főzni répát,3.nap már úgyis ehet egy adagot belőle ha izlik neki,ezért kérdezem hogy hűtőben lehet e 2napig,és odadni neki?Mert vettem üvegeset,de azt csak 1napig lehet tárolni,tovább nem.2011. jan. 26. 16:17
1/7 anonim válasza:
Levesben többet főztem, leturmixoltam és lefagyasztottam kis müanyag pohárban.
Addig főzd mig puha lesz.
2/7 anonim válasza:
Én ha főzök, még másnap odaadom neki, de tovább nem tárolom, mivel hús is van benne.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,de nekem azt mondta a védőnő,hogy abból neki nem adhatok,amit mmi eszünk,pl húsleves,és a benne lévő répa-krumpli,mivel abban van minden,só,fűszer..,csak sima vizben főtt répát meg krumplit adhatok neki.Akkor most hogy van?Párom és anyum is akartak neki adni,ami húslevesből volt,én meg jól leszidtam őket hogy nehogy...
2011. jan. 26. 16:47
4/7 anonim válasza:
Á, hamar megfő, beleszúrod a villát, és ha simán belemegy, akkor már jó (nem mérem, de 10 perc kb.) Annyi vízzel teszed fel egy kis fazékban, hogy ellepje. Én azt csináltam, hogy pár szál sárgarépát lehámoztam, felakrikáztam, és egy zacskóban a mélyhűtőbe tettem. Abból annyit veszek ki, amennyit akarok. Amúgy kb. 5 perc után beletehetd a krumplit, az hamarabb puhul, és a főzőlével együtt leturmixolod.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod a húslevesből a krumplit, répát. Egyrészt sokkal finomabb, másrészt semmi baja nem lesz tőle a babádnak. Ne a levessel hígítsd, hanem vízzel, így tutira nem lesz sós. Vagy a levest utólag mindenki sózza magának! :)
Néha úgy is szoktam csinálni, hogy levesből szedek ki, engedek hozzá vizet, és abban főzöm a répát, krumplit. Sokkal finomabb, mint ha sima vízben főne!
6/7 anonim válasza:
kb 15-20 perc. épp tegnap főztem, de nem izlett:/ a boltit jobban eszi. 6hós, most kezdünk.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.Ha lehet a húslevesben főttet adni,akkor majd kipróbálom.Meg persze simán is kipróbálom,meg üveges is van,a 3közül csak izleni fog neki valamelyik.
2011. jan. 26. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!