Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szőlőt milyen idősen kaphat...

Adnil25 kérdése:

Szőlőt milyen idősen kaphat egy baba?

Figyelt kérdés
A kisfiam 5,5 hónapos, és gondoltam adok neki szőlőt kimagozva és meghámozva. Tudom hogy pepecselős meló, de olyan édes szőlőt kaptunk hogy gondoltam megenné. Hipp-es bébikajából már kapott alma-szőlő rizzsel, de így még nem. És arra gondoltam hogy ha már ilyet lehet 4 hónaposan adni egy babának akkor már eheti a gyümölcsöt is.
2010. szept. 16. 14:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Szia.

Remélem jól telt a hétvége. Nálunk jól telt. Tegnap megkóstolta a Kecskemétinek az 5 hónapostól adható sütőtök-pipi husis bébikaját....zabálta. 1 evésre elment több mint a fele. Ma meg megevett egy egész üveggel. Ez igen.

Örülök hogy jobban van Zsófi. Mi is kijöttünk a "takonykórból". Képzeld el ma elkezdett forogni Bencus. Megállás nélkül forog. Már peluscserénél is csak úgy marad nyugton ha adok neki valamit, amit egyébként nem szokott fogdosni és így marad meg addig míg ráadom a pelust. Aztán már fordul is. A tolatás meg már majdnem hintázás. Hihetettlen hogy milyen gyorsan fejlődnek. Bencus sem hasonlít az újszülött kori képeire. Tényleg hatalmas a fejlődés. A vonások ugyan azok, de közben tényleg más.

Most ennyi. Puszika

2010. szept. 27. 20:43
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát csak ámulok, Bence milyen ügyes :) Biztos örökmozgó lesz, ha már most nem marad meg :D Ingyen aerobic edző :D A hétvégénk nagyon jó volt, anyukámnál mindig jó :) Ma meg taliztam egyik barátnőmmel, Neki 2 éves fia van. Hát nagyon kis rosszcsont :) De amúgy zabálnivaló, nagyon szép kisfiú :) Zsófi egyre többet áll négykézlábra, és rázza a kis popóját, meg kell zabálni :) Olyan kis tündér :) Nemsokára ébred vacsorázni, aztán zuhanok az ágyba, nagyon elfáradtam ma :) Remélem Nálatok is minden oké :) Puszik!

2010. szept. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!