Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szőlőt mikortol kaphat a baba...

Szőlőt mikortol kaphat a baba és milyen formában?

Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
1 éves kor után,de óvatosan,mert aprómagvas és a héját is nehezen rágják meg.
2008. szept. 14. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam neki már 6 hónaposan, ahogyan meggyet is. Elvileg már kaphat gyümölcsöt, így szőlőt miért ne kaphatna? A családunk elég allergiás, hosszú a "bűnlajstromunk", de szőlőre még senkitől nem hallottam hogy allergiás lenne, legalábbis kicsi az esélye. Persze lehúztuk a bőrét, kiszedtük a magokat, és kicsit összenyomogattuk pépesre. Bele lehet keverni másba is, őszi, alma mellé, van ilyen Hipp kaja is, vagy jó Sinlacba is, ahogy bármi.
2008. szept. 14. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam a fiamnak, 10 hónaposan, mert kinézte a számból :) Úgy adtam neki, persze csak kóstolót, hogy félbevágtam a szemeket, és kiskanállal kikapartam a héjából a gyümölcshúst. Elég macerás, de a fiam imádta.
2008. szept. 14. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szűrt szőlő lé 4 hónapos kortól adható.Szinte mindegyik baba-étel gyártó cég termékei között megtalálható.Az én fiam nagyon szereti,hajtja egy kicsit,így könnyen megy a kakilás.
2008. szept. 14. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!