Mikor jött ki babátok első foga? Mit használtatok rá hogy ne fájjon neki annyira?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 12:59
1/7 anonim válasza:
11 hónapos volt. Semmit nem használtam,mert nem is fájt neki... csak akkor vettem észre, amikor koccant a kanál... Nem volt sem nyűgösebb, sem sírósabb, sem más tünet nem jelentkezett. Egyébként az én gyerekeim ebből a szempontból nagyon szerencsések (és én is), egyiket se viselte meg a fogzás...
2/7 anonim válasza:
Szia!
5 hónapos volt a babám, és 1 hét alatt 4 fogacska jött ki!
Chamomilla vulgaris Ch15 golyókat adtam, Viburcol kúpot és Nurofen szirupot!
3/7 anonim válasza:
6 hónaposan és semmit nem használtam. Egy-két nyűgös éjszaka volt max, túléltük. De tuti kapsz egy csomó tippet, h milyen drága homeos szert adhatsz, ami vagy hat vagy nem.
4/7 anonim válasza:
Szia! 4 hónaposan bújt ki az első alul, egy hét különbséggel a második is, majd 2 hét szünet és egymást után jött a fenti kettő. És így tovább. Most 9 foga van 14 hós. Semmit nem adtam neki mert nem viselte meg, egyedül a hasa ment egy kicsit mikor fogzott, de az sem mindegyiknél. Egyébként dentinoxot adtam voltam ha lett volna rá szükség mert sokaktól hallom hogy nagyon hatásos, a sógornőm is azt adott a gyerekeinek.
5/7 anonim válasza:
Nálunk nagy szenvedés volt a fogzás. A homeos bogyók nem váltak be de a Viborcul kúp igen. A gyerekorvos tud felirni Suspensio Anaesthetica-t az jó lidokainos az tuti cucc. Nurofen szirup.
Minden anyukának üzenem akinek a babája nem szenvedett a fogakkal hogy ÓRIÁSI SZERENCSÉJÜK VOLT/VAN!!!
6/7 anonim válasza:
4 hónaposan az alsó kettő egyszerre.
semmit nem kapott rá, nem is gondoltam, hogy a foga jön, semmi nem látszott az ínyén. csak nyűgös volt, cipeltette magát és sokat aludt. amikor észrevettem, már fehéredett neki, akkor kapott 1x Panadol Baby szirupot, este, reggelre ki is bújtak a fogacskák!
7/7 anonim válasza:
Fiamnak 9, lányomnak 8,5 hóanposan. Néha Dentinox-ot, de úgy igazán semmit. Nem vettem észre rajtuk, hogy fájna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!