Meddig, a baba hány hónapos koráig kell felfűteni fürdetéskor a helyiséget?
szoba 19-20 fok, de fürdéshez 23-25 kell, nem ahogy az előző írta
gondolj bele, h TE fáznál-e meztelenül fekve, amikor a babád úgy van fürdés előtt/után, ehhez viszonyíts, h kell-e fűteni :)
Nekem az első lányom (anno meleg szeptemberi baba) minden fürdetést végig ordított, mígnem rájöttünk, hogy talán fázik. Vettünk egy pici hősugárzót, felé fordítottuk, és lássunk csodát: abbamaradt a sírás.
De ő pici és alacsony súllyal született. Másodikunk husi volt és nem igényelte ezt.
Egyszóval szerintem nem lehet teljesen általánosítani, meg kell nézni, a babának mi a jó...
20 hónapos. Fürdőszobát nem fűtjük fel, mert nagyon pacsál a fiam és csak hősugárzóval tudnánk, nincs benne más fűtési lehetőség, félek, nehogy az árom agyonvágja.
De a szobát befűtöm arra a 15 percre, jó melegre.
Eddig nem fázott meg.
A szobára gondolsz? Igen, fűtsél be, mert könnyen megfázhat.
Én voltam a 20 hónapos kisfiú anyukája
Nem tudom pontosan hány hónapos korig, de arra határozottan emlékszem, hogy a baba bőre annyira érzékeny, hogy az 1 fok különbséget megérzi. Tehát nem mindegy az sem, hogy 24 vagy 25.
De egyébként úgy van ahogy itt írták, ha hideg van akkor sír, didereg, mintás a bőre és akkor fűtsd a helyiséget. Ha nincsenek ezek a tünetek akkor már nem fontos.
22.41!
Van,ahol a "fűtésrendszer" egy olajradiátor,vagy hősugárzó,esetleg teakályha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!