Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák szerintetek ebből...

Anyukák szerintetek ebből lehet baj? Okozhat gondot a hangos zaj?

Figyelt kérdés

A társasházunkban a függőfolyósón szedik fel a járólapot, még a betont is.

Ma egész nap ütvefúróztak, meg a jó ég tudja mit csináltak.

Oltári hangos, mert a vasbetonszerkezet viszi a hangot, és épp most járnak a mi falainknál.

A Kislányom még aludt is ebben a szörnyű hangzavarban, de lányok nem túlzok........nekem iszonyúan fájt a fülem, olyan éles hangja van a szerszámoknak.

Féltem a Kislányom, nehogy baja legyen a fülének.

Holnap megint egész nap ez lesz, és sajnos sehova nem tudunk elmenni.

De mégcsak sétálni se tudom levinni, mert át kell másznom a munkásokon. Csak az erkély marad.

Nyugtassatok meg, hogy nem lesz baj a hallásával, és nem zavarja őt annyira, ha még aludni is tud.

5,5 hónapos Kislány anyukája

2010. szept. 15. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem ez elég mókásan hangzik, és irigyellek, hogy csak 1-2 napról van szó nálatok.

Pontosan 1 éve -tavaly szeptemberben- kezdték a házunkban a panelprogramot, azóta minden áldott nap fúrnak, kalapálnak, zajonganak, hol kintről (burkolás,festés), hol bentről (radiátor és csőcsere). Itt a panelban úgy megy a hang, hogy öröm hallgatni.

A lányom 21 hónapos, szóval gondolhatod, hogy megszokta már az 1 év alatt a zajt :S Nekem néha szétmegy a fejem, de neki meg se kottyan. Semmi baj a hallásával :)

Állítólag a következő hónapban kész lesznek, alig várom :) Bár lehet, hogy hiányozni fog egy kis fúrás hang...

Ergo ne izgulj, nem lesz semmi baja a kislányodnak, sokat kibírnak ezek a babácskák, többet mint mi gondoljuk.

Esetleg próbáljatok elmenni valahova egész napos vendégségbe vagy nagymamához vagy ilyesmi.

2010. szept. 15. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, és megnyugtatásod.

Igen, lehet viccesen hangzik :-) de tényleg nagyon brutális. Az én fülembe rendesen nyilallt, olyan éles hangja volt.

Nem csak szimpla kalapálás, fúrás. Azt tényleg észre sem veszi.

Bár én is ezen gondolkoztam, hogy valószínű, ha annyira zavarná, nem tudna rá elaludni. Igaz, hogy 2 percenként felriad a szentem, de próbál pihenni.

Köszönöm mégegyszer

2010. szept. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!