Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ártok ezzel neki?

Ártok ezzel neki?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos, de kénytelen voltam átrakni a sport babakocsiban, mert fekve már lehetetlen vele sétálni ha ébren van. Vízszintesig dönthető amúgy, de az neki nyilván uncsi, tehát olyan 120-130 fokban megdöntve szereti. Árthat ez a gerincének, ha napi 1 órát ebben a pózban van?
2022. ápr. 14. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Én nem raknám bele, 8hónapos koráig szépen vízszintesen feküdt, nézett engem vagy a fákat, beszéltem sokat hozzá. Utána raktam csak kicsit döntöttebbe hogy már stabilan kúszott, és próbálgatta a mászást, egyenes háttal ült.

Szerintem az autósülésben való sétáltatás is gáz.

Próbáld meg hasra rakni, hátha, vagy hajtsd le egy kicsit jobban az ülést, hogy ha nagyon ordítana. Hátha a 160 fokos szög is jó lenne.

2022. ápr. 14. 21:46
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Pihenőszéket a korai fejlesztő elrakatta velem.
2022. ápr. 14. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Én 6 hónapos koráig vártam a sporttal, de csak vízszintesre lefektetve merem használni. Sajnos nálunk is üvölt a mózesben. Mindig viszem a csatost magunkkal, hátha a sportban is rázendít, de ez egyelőre kisebb arányban van mint a mózessel. Én nem vinném félig ülő helyzetben. Pont ezért nem értek egyet a dönthető etetőszékkel sem.
2022. ápr. 14. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
Vidd magadra kötve, azzal nem tudsz ártani neki. Az meg, hogy most ártották-e nem most fog kiderülni, hanem tizensok év múlva.
2022. ápr. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!