Normális hogy 2,5 hós babám születése óta nappal semmit sem alszik? Biztos nem hiszitek el de reggel 7től este 8ig fent van és egész nap alszik össz-vissz 20 percet.
biztos nem baj.
de mit csinál egésznap?
Szia! Szerintem nem baj. Az én babám is nagyon keveset aldt az első perctől fogva. Akkor gáz ha látod rajta hogy már nagyon nyűgös és nem alszik. Ha ilyet tapasztalsz akkor valahogy próbáld meg elaltatni. Ringasd, vagy menjetek le sétálni.Az általában az összes babát elnyomja. Vagy ha cumizik, akkor egy icipici mézet tegyél a cumira, de csak ha már nagyon nyűgös és nem bír elaludni.És mire le szopja a cumiról a mézet addigra elalszik.De lehet hogy még ki kell alakulnia a napi rutinjának. Az én fiam 4 hós, az elején alig aludt nap közben. Most se viszi túlzásba. Itthon napközben 1szer 2 szer alszik max fél órát.Csak akkor alszik többet, ha kocsival mászkálunk, vásárlás, látogatás ilyesmi!
Jó babázást!
Szia.Az nem semmi :) Az én kislányom 7hetes,de rengeteget alszik,és éjjel is csak 1szer eszik és végig alszik :)
Gondolom akkor neked egész éjjel alszik,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!