Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is "gyakorol" éjszaka?

Más babája is "gyakorol" éjszaka?

Figyelt kérdés

A kisfiam most tanult meg hátról hasra fordulni, éjjel most vagy 8-szor kel vagy inkább csak félálomban dolgozik. De visszaaltatni alig lehet, vagy csak etetéssel, de tápszeres, azt sem akarom túlzásba vinni.

Ez kb mikorra szokott lecsengeni, pár nap? Vagy most már az új mozgásig mindig ez lesz 😅🙈

2022. ápr. 6. 03:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában új mozgás elsajátítása éjszaka kijön, de nem szokott pár napnál tovább fennálni a jelenség. Mondjuk én extra peches vagyok ebben, mert mozgásfejlődés nélkül is ébredtek a gyerekeim naaaagyon sokszor és sokszor alig bírtam altatni őket vissza
2022. ápr. 6. 04:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Három éves, amikor megtanult játékból pisztolyt puffogtatni, fél éjszaka azt hallgattuk. Nagyon mókás volt. Amikor megtanult tapsolni, akkor is egész éjjel büszkén tapsolt.
2022. ápr. 6. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyjából 6-10 hós kora között semmit, de tènyleg semmit nem aludtam. Akkor kezdett a mászásból négykézlábra kinyomni magát és szinte egyből kiülni oldalra, aztán mászni, felállni és kapaszkodva lépegetni. 11 hónaposan magától ment, plusz pont 6 hós korától jöttek ki a fogai. Gondolhatod mi volt. Nálunk nem csak pár nap volt.. 😅
2022. ápr. 8. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!