Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám re venni,hogy...

Hogy tudnám re venni,hogy észre vegye a kezét?

Figyelt kérdés

11hetes babám.Nem siettetem semmibe,és tudom,hogy mindegyik baba máshogy fejlődik.

De az én kis csöppségem nem nézegeti a kezét,nem büfföl játékokat szóval nem fedezte még fel a kezét csak a szájába veszi néha.

Illetve gügyörészni se gügyörészik csak mikor álmos nagyon akkor szokott,gondolom így altatja magát ez ujdonság.

Hangok fele se fordul oda.

Nem fogdul még semmerre.

Más babája is így le van maradva?

Hogy fejlesztenétek egy 3hónapos babát?

2022. ápr. 4. 11:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a mi védőnőnk, mikor volt a státuszon ez a kérdés,hogy kezét észreveszi, és mondtam, hogy nem, arra azt mondta, nem baj, igazából az kell, hogy a szájába vegye. Azt az enyém is, tied is csinálja.

A legjobb lenne, ha leszarmád, mit mond a védőnő. Csak árt a lelkednek. A gyerekedet meg nézesd meg szakemberrel, hogy megnyugodj, semmi baja. Akkor se lenne, ha nem szórakoztatnád naphosszat. Ne legyen lelkifurdalásod.

2022. ápr. 6. 16:52
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és kérlek ne veszekedjetek!
2022. ápr. 7. 07:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!