Hogy tudnám re venni,hogy észre vegye a kezét?
11hetes babám.Nem siettetem semmibe,és tudom,hogy mindegyik baba máshogy fejlődik.
De az én kis csöppségem nem nézegeti a kezét,nem büfföl játékokat szóval nem fedezte még fel a kezét csak a szájába veszi néha.
Illetve gügyörészni se gügyörészik csak mikor álmos nagyon akkor szokott,gondolom így altatja magát ez ujdonság.
Hangok fele se fordul oda.
Nem fogdul még semmerre.
Más babája is így le van maradva?
Hogy fejlesztenétek egy 3hónapos babát?
Lufit a kezébe, lábára, heliumos. :)
Ezt csak 2 évesen láttam és bánom h nem probalhattuk ki :)
Amúgy az enyém se nézegette babaként, teljesen normális 5 éves lett
17 Én nem bunkóztam. Amikor kisbaba születik (legalábbis velem így volt) az ember csak azzal foglalkozik mi van a babával és hiába van sok dolga, az mind csak pelenkázás, etetés, dajkálás. És szerintem egy felnőtt embernek unalmas, ezért írtam, hogy unatkozik (nem azért mert nem csinál semmit, gondoltam ez egyértelmű). Én egyfolytában rendeltem mindenfélét, mert kimozdulni alig tudtam, nem fogok egy body miatt buszozni a babával. Szóval rendeltem, kisruhát, játékot és haszontalan babaholmikat. A gyártók jól tudják, hogy milyen állapotban van egy szülő kicsi babával, ezért minden baromságot megpróbálnak neki eladni. Teljesen mindegy nekem, hogy mit kötöz a baba kezére a kérdező, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha józan ésszel gondolkodik, rájöhet, hogy észre fogja majd venni a kezét magától is.
Az, hogy te ebbe miért szólsz bele végképp nem tudom. Képzeld van olyan, hogy esetleg valaki olyat válaszol egy nyilvános fórumon, ami neked nem tetszik. Hozzá kellene szokni, mert sokszor fog előfordulni, főleg a gyakorin ahol az a lényeg, hogy mindenféle emberek válaszokat adnak.
De ha nem tudsz válaszolni, ne válaszolják. Azért “szólok bele”, mert ez egy ilyen oldal, ahol sokszor előfordul jobb ha hozzászoksz.
Írtunk többen használható választ, a kérdező arra volt kiváncsi, nem a te életedre, hogy unatkoztál itthon és nem is arra, hogy régen is felnőttek a gyerekek így meg úgy.
Ha nem tudsz a kérdésre érdemben válaszolni, akkor ne írj, ne tereld a témát mert csak vitát generálsz.
Továbbá nem szólok bele, mert felesleges leállni veled.
19 Aha, nemcsak azt akarod megszabni, hogy más mit válaszolhat, de el is döntöd, hogy a kérdezőnek milyen válasz hasznos és melyik nem.
És ha elgondolkodott rajta, hogy valóban minden baba észreveszi a kezét csörgő nélkül is? Gondolom első babája, nem feltétlenül tudja ezt. Lehet, hogy az a válasz hasznos, ami szerinted nem az. De, hogy mekkora önelégült, nagyképű nő lehetsz azt el se tudom képzelni. Azért írogatsz, hogy engem instruálgass, bár egy darab tanácsot nem adtál. Szerencse, hogy csak online találkoztunk. Örülök ha nem válaszolsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!