Hogyan tanítottátok meg a Picit, hogy ne dobálja az ételt, amikor egyedül kézzel próbál enni?
Figyelt kérdés
Nálunk rendszeres probléma, hogy egy darabig eszik, ami meg nem tetszik neki, azt fogja és ledobja a földre. Én meg lassan felrobbanok ettől, hogy minden kajálás után ételdarabkákat szedegetek fel mindenhonnan az etetőszék környékéről. Mit tudok tenni, hogy ne a földön landoljon a fél uzsonnája?2010. szept. 14. 17:18
11/13 anonim válasza:
Ha ezt többször megcsinálod,amit ma,nagyon hamar meg fogja érteni.Csak így tovább.:-))
12/13 anonim válasza:
hello
nekem a lányom 10 hós, szépen eszeget már az etetőszékben, és miután szereti felcsipegetni is az ételeket (ételfalatkákat) így sokszor előfordul, hogy le is esik a földre, nem tudom mennyire szándékos ez az ő korukban, hiszen a játékaival is ezt teszi (felteszi az asztalra, majd lelöki)
én megoldottam úgy, hogy az etetőszék a konyhakövén van és nem szőnyegen (így nem kell porszívózni) és tettem alá szép nagy újságpapírt, így nem kell annyit takarítani :)
természetesen rászólok, hogy nem szabad leejteni az ételt, de még kicsi, hogy megértse
13/13 A kérdező kommentje:
Nálunk nem véletlenül esik az a falat. Megfogja és eldobja frankón. Vagy kiteszi oldalra a kezét, rámnéz, majd elengedi a kaját.
2010. szept. 15. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!