Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mennyi idos volt a...

Kinek mennyi idos volt a babája mikor levalasztotta, illetve hogy csinálta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam 9hónapos kizarolag anyatejes baba(5honapos koraig utana HT) es szeretnem lassan leszoktatni a cicirol.

Az lenne kerdesem ki hogy csinalta?

A bokkeno nalunk az h ejjel nagyon sokszor felkel es csak cicivel alszik vissza..(pedig o egy nagyonn jo alvo baba volt..most meg mintha kicsereltek volna)

Van, hogy 10-15x is felsir...felorankent es ebbe egy kicsit kezdek belefaradni

Napkozben is meg 2-3x van cici attol fugg mennyire van etvagya más etelekhez.

Ugy latom rajta , hogy elegge ragaszkodik a cicikhez tehat magatol biztos nm fogja elhagyni..

Ki hogy csinalta? Es ha esetleg sikerül ejjel hogy altassam vissza? Ezen nagyon sokat agyalok..

Es tapszerbol milyet adjak neki ? Soha nem ivott meg 1ml sem.

Köszönöm a segítségeket elore is :)

2022. márc. 23. 21:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, igen, tudom, attól még nagyon idegesít, nekem extra érzékeny erre. :D Nyilván mikor félálomban csinálja kvázi öntudatlanul, nem szólok érte (amúgy visszaaltatásnál nem csinálja), illetve míg kisebb volt, eltűrtem fogszorítva, mert mint írtam, nem értette, mi a baj. Nyilván mindig nekifutottunk, hogy ezt ne, mindig oda lyukadtunk ki, hogy nem érti. De már elég nagy, megértette és elfogadta, hogy nekem ez nem jó. És azért az iszsz mindkettőnk igényeiről szól. :)
2022. márc. 24. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!