Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy zajlott le az amikor a...

Hogy zajlott le az amikor a babád leválasztotta magát?

Figyelt kérdés
arra vagyok kiváncsi,hogy egyik napról a másikra nem kellett a cici,v. napról-napra kevesebbet kért? vagy hogy volt ez nálatok? ja,és hány hós volt ekkor?
2012. febr. 5. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:

9 hónapos korában kezdődött és nagyon gyorsan ment :(

először csak pár kortyot szívott és elfordította a fejét, próbáltam mindig, hogy cicizzen még de elkezdett ordítani :S

majd pár nap után már egyáltalán nem akarta bekapni sem, éjjel szoptattam, hátha, de akkor is csak pár kortyot ivott.

aztán úgy döntöttem, hogy akkor nem erőltetem, inkább fejem és kapja üvegből. és ekkor jött a sokk, egy csepp tejem nem volt :( nem vettem észre, hogy elapadt :(((

2012. febr. 5. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Hasonlóképp, mint az elsőnél. Mindig elfordult, el akart mászni, más érdekelte. Úgyhogy nem erőltettem, nem is tudtam volna, mert nem hagyta. Amikor már nappal egyáltalán nem cicizett, éjszaka még elfogadta 1-2 hétig, mert félálomba volt. De már olyan kevés volt a tejem, hogy 1 perc után nem is szívta, mert nem volt mit, és elaludt rajta. Úgyhogy azt is elhagytam.

10 hónapos volt.

2012. febr. 5. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet. Elfordította a fejét, elmászott. Nekem nem volt sok tejem, bár akkor még nem apadt el, de valószínűleg rájött hogy cumiból többet és gyorsabban tud enni. 6 hónapos volt.
2012. febr. 5. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
az enyém is 9hós,és hasonlóak a "tünetek"-de nem voltam benne biztos,hogy most mi történik,mert azért még napi 2szer elfogadja,de már nem olyan sokat szív mint szokott.viszont ha éjjel felkel akkor is gond nélkül elfogadja. csak nappal nem tudom rávenni,mert forog meg mindenfélét csinál.
2012. febr. 5. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
18 hónapos volt, amikor elhatároztam, hogy elég volt. Meséltem neki róla, hogy nem sokáig lesz már cicizés, aztán egy este eltereltem róla a figyelmét, könyvet olvastunk, más dolgokat csináltunk, mint szoktuk. Úgy voltam vele, ha kifejezetten kéri, akkor kaphat, de nem kérte. Másnap is még el kellett terelni a figyelmét, aztán már eszébe sem jutott. De a mai napig ha megkérdezem hogyan cicizett meg tudja mutatni, de már nem kér, csak huncutul mosolyog. Most 20 hónapos.
2012. febr. 5. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hetes volt amikor már nem kérte a cicit és határozottan öklendezett, amikor közelítettem a cicivel:)egyértelű volt! Próbálkoztam még néhányszor de sikertelenül.
2012. febr. 5. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

a 16:11-es! egy kicsit félre értetted a kérdést,mert a tiedet te választottad le.. :-) de azért neked is köszi.

a nagylányom meg cici függő volt és 2évesen sikerült leszoktatni róla,és most nagyon furcsa,hogy teljesen új helyzet előtt állok..

2012. febr. 5. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!