Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aznap mikor babátokkal repülte...

Aznap mikor babátokkal repültetek hogy zajlott az etetése, mikor mit, hol adtatok neki?

Figyelt kérdés
Olyan érdekel,aki már hozzátáplálja,de még tápszert is kap vagy cicit.
2011. dec. 11. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi reggel ettünk tejpépet otthon (ez könnyű a kis gyomrának), aztán a gépen ciciztünk(el is aludt rajta).

Szoktam neki mindig vinni azért egy bébiételt meg egy kanalat ha késik a gép vagy bármi történik ott van a táskámban.A cumisüveg vízzel, mindig velünk van. Ellenőrzésnél nekem vagy a kicsinek bele kell inni és akkor felengedik a gépre.

Mi sokat utazunk repülőn, az út másfél órás meg utána szintén másfél óra az autóút a célig.

Ja és még annyi, hogy babával ha mész, mindig az ablak mellé ültetnek és akkor nyugodtan tudunk szopizni.

2011. dec. 11. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

èn egyedül repültem vele 3 és 9 hónaposan.

en a gépen meg nyilvánosan tápot adtam neki, mikor már evett rendeset akkor vittem hipp müanyag dobozosat neki amit a gépen mindig melegítenek (azóta is repültem már vele sokat). úgy idözítettem, hogy az étkezések maradjanak, most mikor 5 óra idöeltolódás volt, akkor pedig 4 óránként kapott valamit, 1x minimum föétkezés.

2011. dec. 11. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Kora reggel repültünk,ivott tápszer taz autóban a repülőtérre vezető uton,a gépre vittem fel üveges bébiételt,tápszert,meg teát is neki. A gépen ivott még teát,és talán tejet is fel avgy leszállás után nem sokkal,erre pontosan nem emlékszem,a nagy része utat átaludta.A bébiételt már csak amikor leszálltunk adtam oda.
2011. dec. 11. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Indulás előtt szopizott, de már abban a korszakban volt, amikor tápszert is adtam neki, és hozzá is tápláltam. Mivel elég hosszú útra mentünk, jól felszerelkeztem, vittem egy termoszban kb fél liter vizet, és három cumisüvegben kimérve a tápszert. Ezekbe csak beletöltöttem a vizet, és már kész is volt a tápszer. Vittem még egy üveges bébiételt is.
2011. dec. 11. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Fél és 1 évesen repültünk.)oda-vissza)Fél évesen itthon kapott tápszert,reptéri váróban egy kis gyümölcspépet,és mikor megérkeztünk akkor megint tápszert autóban.

1 évesen itthon reggelizett,váróban evett gyümölcsöt meg sütit és mikor megérkeztünk autóba bébiételt.

2011. dec. 11. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Szerintetek észreveszik az ellenőrzésnél,ha egy sütőtökös bébiételes üvegbe saját készítésűt teszek? Nem eszi meg az üveges kaját :( Vizet mibe tesztek, ami 100ml? mert nekem nincs csak 125ml-es üvegem. Átlátszó egy literes tasakot hol kapok ?
2011. dec. 12. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:

semmiért nem szolnak, de én eddig nagyrészt frankfurtból repültem, itt bele sem kóstoltatnak, kikell mindent venni, de nem ellenörzik külön. ferihegyen mindenbe bele kóstoltatnak és végül is korlátlanul vihetsz folyékony dolgokat a gyereknek.

én ferihegyen eldugtam a termosztáskámba (dupla aventes van) a kisüveges bébiételt, mert nem akartam hogy megbontassák ne hogy kifolyon, de nem vette észre a csaj.

frankfurtba, és más reptereken pedig soha nem kostoltatták meg.

ferihegyen nehéz egyedül egy kisbabával, én 2x voltam ott és 2x szívtam meg, mert senki semmiben sem segít. frankfurtban mindig segítenek, mindent levesznek, felraknak helyettem, viccelödnek, kedvesek. más reptereken csak párostól voltam.

2011. dec. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!