Észrevettétek, milyenrutálisan elszálltak a pelenkaárak?
Igen, tudom, mindennek elszállt az ára, és szerencsére azért nem okoz gondot megvenni a pelenkát, csak most kicsit ledöbbentem.
Mi Bella Happyt használunk, emlékszem, tavaly decemberben még 50 ft/db körül volt, most már 70-76 ft/db még nagy kiszerelésben is :O
3 hónap alatt laza 50%-ot drágult...
6, az én lányom 12 kilóval használt 7-est éjszakára, mert csak az bírta. A 6-os az éjszaka felénél ázott.
A fiamnak 14 kilóval már nappalra is az kellett, mivel a 6-ost egy pisivel képes volt átpisilni olyan sokat nyomott egyszerre. Tök mindegy hogy alig pár perce volt rajta.
Igen, feltűnt. Pampers prémium Care 4es pelenkát veszek mindig. Januárban 71 Ftra jött ki darabja, tavaly novemberben 59 Ft volt.
Most meg már épp 77 Ft ért láttam.
Még egyelőre van itthon, várok valami akciót, hátha.
Jó, hogy felhîvtad a figyelmemet..
Nem vettem észre, mert a nagy teljesen elhagyta a pelust.. kicsi is sokszor wc-zik és általában 300-at veszek egyszerre, amikor akciós..
A naggyal liberoztunk kisebb koràban, csak az vált be..
Kicsinek mindegy.. volt pàt napos pisi ázás múltkor a kicsinek.
Gondoltam veszek.. hát horror..
A nagy 4-es oelusból szobatisztult..
A kicsivel már most 5-ös megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!