A Touragoo műanyag etetőszékkel van olyan aki nincs megelégedve, és ha igen miért? Egyébként pozitívumokat is várok!
Igen, állítható!
:) az előző kérdésedre is én válaszoltam! :)
Üdv: Bea
Szia!
A lábtartó az üléssel együtt mozog. Egybe van az egész, tehát ahogy az ülést döntöd, úgy emelkedik vele a lábtartó is. Nem igazán értem mit akartál kérdezni, de külön nem lehet állítani a lábtartót. Sem a magasságát, sem a dőlés szögét.
Hány centi a babád? Csak viszonyításképp: az én fiam 65 centi, és ha beleültetem (magától még nem tud ülni, így teljesen hátradöntve használjuk széket), csak akkor ér túl a lába az ülés szélén, ha teljesen kinyújtja a lábát.
Bea
Köszönöm, pont arra válaszoltál, amit kérdezni akartam. A 4 hónapos kisfiam most 68 cm, tehát nem fog lelógni a lába. Bocsi az idétlen kérdésekért, de a képekből nem látszanak a méretek, és az sem, mennyire lehet max. ledönteni az ülőrészt, egy üzletben (nem volt touragoo) azt javasolták, hogy inkább pihenőszéket vegyünk, az jobban való ilyen kicsiknek. Arra azonban nem akarok kidobni pénzt. Szóval, megyünk a brendonba, és megvesszük ezt. Még egyszer köszönöm.
Kinga
Szia Kinga!
Nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni! :)
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!