Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek tapasztalata a...

Fotucsok kérdése:

Van valakinek tapasztalata a peg perego prima pappa etetőszékkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Alább láthatod [link] Php? Item=877288106#gallery

Csak mert vennék a teszveszen, de ebből a fajtából 4 is fenn van, és érdekelne, hogy alig használtan miért ennyire eladók. Nagyon tetszik, de nem szeretnék csalódni, ha megveszem.

2010. jan. 11. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nem jó a link.
2010. jan. 11. 13:34
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

bocs, itt van újra, azt hiszem így jó lesz.köszi,hogy szóltál

2010. jan. 11. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi most már lassan egy éve ezt használjuk, nekünk nagyon bevált, most már tálca nélkül, az asztalhoz húztuk és velünk eszik a lányunk, élvezi, hogy a társaságunkban lehet. Egyetlen bosszantó dolgo van benne, hogy az alsó csatot nem lehet (vagy én nem tudom) kiszedni, így azt nem lehet rendesen letakarítani. Viszont még 1,5 évesen is bőven elfér benne, nem borulékony, az említett résztől eltekintve könnyen takarítható.
2010. jan. 11. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van csak más mintával.

Én nagyon szeretem, és a gyerek is kényelmesen elvan benne,könnyű tisztitani.Állitható magasság, dönthető,gurul,két tálcás,biztonsági öves..

Egy hátránya van,hogy nem lehet kicsire összecsukni, igy a kocsiba csak nagy nehezen tudtam berakni.Bár lehet hogy ez nálatok nem szempont.

2010. jan. 11. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van, ezt bátran ajánlom. amit kinéztél pont ezt tudja, csak ez újonnan kerül ennyibe.

2010. jan. 11. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!