A Touragoo műanyag etetőszékkel van olyan aki nincs
megelégedve, és ha igen miért? Egyébként pozitívumokat
is várok!
Nekünk ugyan ez van,és nagyon meg vagyok vele elégedve.A babám még nem tud ülni,de nagyon elvan benne(3 fokozatban dönthető),már ha meglátja hogy veszem elő,tudja hogy enni fog kapni,fülig ér a szája.Én csak dicsérni tudom.
2010. szept. 13. 15:34
Én is csak jót tudok róla mondani. Mondjuk még csak pár hete használjuk. Szintén nem tud még ülni a fiam, és teljesen hátradöntve használjuk. Én nem bántam meg, hogy ezt vettük meg.
De nézd meg a brendon oldalán is, mert mindig más szín van akciózva. Pl a brendonban is ez a narancssárga 23 ezer, de pl a kék (amit mi is vettünk) most 18 ezer volt.
2010. szept. 13. 22:56
Szia!Nekünk is ilyen van 2 hónapja vettük,mi szeretjük.Van mikor evés közben elalszik a a babám olyankor hátra szoktam dönteni.Egyébként meg jól elvan benne,ha olyan dolgom van én akkor is ebbe rakom(pl:leszaladok a szeméttel),mert tudom,hogy biztonságban van benne,a tálcájára rakom a játékokat és fél-egy órát is el van mint a befőtt.
2010. szept. 15. 14:40
Utolsó vagyok,mi is a brendonban vettük,kéket akartuk az akció miatt,de nekünk nem tetszett így a mokka színű mellett döntöttünk,a kék még szeptember végéig 17.990.Ft.
2010. szept. 15. 14:43
Most akciós a Brendonban, a barátnőm vette a múlt héten, gyönyörű világoskék-barna színben. Szuperül néz ki és kényelmes, az összes funkciót tudja amit kell! (magasítható, dönthető, fixálható kerék, stb.)
[link]
2010. szept. 15. 17:41
6/16 A kérdező kommentje:
Én is mokka színűt szeretnék, néztem Brendonban, sajna most nem akciós, de keresztelői ajándék lesz, úgyhogy meg kell venni ennyiért:)Köszi mindenkinek!!
Nyugodtan vedd meg,mert nagyon jó!Én is 1 hónapja vettem meg a keresztelőre a kislányomnak,aki 4 hós,és már szépen ül benne,igaz a leghátsóra van döntve neki.Semmi hátrányát nem tapasztaltam.
2010. szept. 16. 08:39
8/16 anonim válasza:
Tudja-e valaki, hogy ennek a Touragoo etetőszéknek az egész ülőkagylója billenthető, vagy csak a háttámlája dönthető?
Erre gondoltam:
[link]
Azt hiszem ugyanaz, mint a kék.
2010. okt. 12. 20:34
Az egész dönthető, nem csak a háttámla.
Nekünk a kék színű van!
2010. okt. 12. 21:19
10/16 anonim válasza:
2010. okt. 12. 21:26
Kapcsolódó kérdések: