Egyre kevesebb fiatal nő akar gyereket, mi ennek az oka?
Fiú vagyok és én szeretnék majd, de sok lány nem szeretne. Majdhogynem undorodnak a gyerekektől. Mi ennek az oka?
Ha találnak megfelelő társat, meg megfelelő anyagi háttér is lenne hozzá akkor sem akarnának?
Mindenki azt csinál az életével amit akar. Mindneki másként gondolkodik.
Te így.
Én meg azt látom borzasztónak, amikor egy nő 45 évesen egyedül van a macskáival. Mert azért azt is be kell látni, hogy a legtöbb férfinak is előbb utóbb “betöltődik a program”, előjön belőlük is a család utáni vágy.
Én 36 éves vagyok. Jó életem volt eddig is, szép, tartalmas. De az a boldogság, amit az elmúlt három hónapban megéltem a gyerek mellett, meg igazából már előtte is a terhesség alatt, amellett eltörpül és jelentéktelenné válik minden korábbi. Utazások, bulik, karrier, stb.
Úgy szeretni valakit, hogy gondolkodás nélkül meghalnál érte, az elmondhatatlan öröm.
11-es, ha szerinted mindenki másként gondolkodik, akkor miért nem fogadod el, hogy én nem akarok gyereket?
Nekem az, ha gyerekem lenne, mérhetetlen kín és lemondás lenne. Nem pedig elmondhatatlan öröm. Van, aki így érzi. Ettől még nem borzasztó az életem, soha nem is lesz az. Mert nem érzem, hogy engem a gyereknevelés tenne boldoggá.
Allitolag 10ből 7 házasság válással végződik, a férfiak gyakran csalnak,lelépnek. Egyedül kínlódni a gyerekekkek nem egy nagy buli.
Munkahelynél gyerekeid vannak vagy fel se vesznek vagy csesztetni fognak, ha tp-re mész.A fizetések szarok. Szerintem ezek a fő indokok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!