Egyszerűen nem hajlandó napközben aludni, egyáltalán, semmit, mit tegyek? Már teljesen kivagyok! Mit csinálok rosszul?
4 hónapos. Éjjel jól alszik, de nappal... Egy szemhunyásnyit sem. Nulla percet. Helyette üvölt. Üvölt a kiságyban, a babakocsiban, a nagyágyon, a játszószőnyegen, még az ölemben is. Egyedül azt viseli, ha sétálok vele a lakásban, de a 7,5 kilóját egyre nehezebben cipelem, pláne órákon keresztül. Próbáltam simogatással, sírni hagyással, babakocsizással, összebújással, semmi. Már hetek óta. Mit tegyek? Van még remény, hogy valaha jobb lesz? Tudom, hogy aludnia kéne még legalább kétszer, mert így nem feljlődik, még olyat is olvastam, hogy butább is lesz, mint azok a gyerekek, akik jól alszanak, mert alvás közben fejlőidk az agyuk vagy valami ilyesmi.
Mit tegyek? Lehet egyáltan tenni valami ilyen esetben? Annyira tehetetlennek és bénának érzem magam, hogy miközben a többi anyuka rá tudja venni a babáját, hogy rendesen aludjon, én csak tönkreteszem, mert nekem nem megy!
Nekünk este se aludt, volt hogy egész nap ordított még evés közben is... Homeopátia... Koffea 5 ch vagy Opium 15 ch, nekünk amikor bepilledt egyből felébredt.... 1 perceket aludt néha... Szóval ha ezt már kapja kb 2 napja reggel este, előtte utána 20 percig nincs semmi kaja! pici vízben oldd fel az 5 bogyót és fecskendővel add be a szájába.. Szóval ha ez megvan akkor utána az aktuális evés után a kajával együtt másfél 2 óra ébrenlét, utána meg tedd le hason! aludni magadhoz közel... na akkor cumit a szájába, vagy simogasd a hátát még elalszik, hason nem tud annyira mocizni(a miénk még csak 11 hetes) 7 hetes korától megy ez... És homeó hasfájásra is, mert espumizántól ordított, infacoltól meg fos...ttt.. bocsi, a gyógyszertári felírtban meg nyugtató van...
Homeós könyv van a patitkákban, 600 Ft és nem lehet túladagolni... Éjszaka csak 1x kelünk, napközben meg már átlag másfél óra fellét után másfél órát alszunk.... Imádom a homeót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!