Más babája sem alszik nappal? Egyszerűen fél óránál tovább nem alszik, és szinte semmit nem tudok csinálni vagy pl aludni. Csak akkor alszik amikor sétálunk.
Az én lányom este 9-fél 10-körül alszik el, és alszik reggel 6-fél 7-ig.
Utána olyan 8-körül megint alszik egyet (kb. 2 órát), majd ebéd előtt még egyet (1-1,5 órát). Ebéd után nézelődik, de utána ismét alszik 1-1,5 órát. És még estefelé is szokott szundítani egy fél órát, általában fürdés előtt.
11 hetes amúgy
Előző vagyok megint
Jah, még valami. Mi az alvást összekapcsoltuk a cumival (napközben, ha ébren van, nincs cumi). Szóval valahogy így néz ki a dolog: babó kiságyba betesz + cumi + textil pelus (rongyinak, szereti elalvás közben gyűrögetni) --> lassan elalszik. Ha nyöszörög akkor sem veszem fel, hanem csak megcirógatom meg kicsit beszélek hozzá.
Remélem, segítettem.
Nekem a fiam volt ilyen. Órákig altattam, és mire leértem a nappaliba, már fent volt. Én cicin altattam, és állítólag már az is beleszámít az alvásidőbe, amit a cicin tölt. De másképp nem ment, már én is kész idegbeteg voltam tőle. Próbáltam mindenfélét. Majd megérik rá, ne aggódj. Mennyi idős? A fiam 8 hónapos korától alszik mint egy angyal, napi kétszer 1,5 órát. Előtte nagyon keserves volt. Kitartás! Nekem volt még mellette egy 3 éves is.
A lányom 6 hónaposan kezdett rendesen napirend szerint aludni.
Mekkora a babád? Ez fontos tudni mert így könnyebb lenne tanácsot adni.
Annyit mindenesetre tudok mondani, h ha hajnal 5-kor kel, ne kezdj el vele játszani, mert akkor persze , h nem akar tovább aludni, nálunk is volt egy idő amikor ezt csinálta, úgy fél éves kor körül,de én nem beszéltem hozzá, és nem játszottam vele, pár hét elteltével megtanulta, h aludni kell. Ennek eredményeként reggelente 7-8 körül ébred, és 7 előtt nem is veszem ki az ágyából, ha fel is sír, nem megyek be hozzá csak akkor ha már nagyon visít, de általában 2-3 perc sírdogálás után rájön, h még aludni kell.Szerintem ez szoktatás kérdése.
2 és fél hónapos.
Nem szoktam kivenni, általában még félálomban kicsit szopizik és visszaalszik, de nagyon nagyon nehezen.
És csak 1-1,5 órát utána már felkel.Hiába hagyom az ágyban. Pedig látszik rajta hogy álmos.
Azért szerintem egy ekkora babának d.u is kéne szundítania 1-2 órát. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!