Hogy kell öltözteni a babát, hogy ne fázzon, ne legyen melege?
Figyelt kérdés
3 hós és ugye azt mondják, hogy egy réteggel többet.
De ha nekem pólóban megfelelő a szobában 25 fokban, akkor neki is elég a rövid ujjú body és egy nadrág? Vagy rá kell egy réteg?
2010. szept. 13. 10:03
1/4 anonim válasza:
Úgy ahogy írtad, elég annyi ruha. Ha melege van akkor úgyis észreveszed, ha izzad. Ha fázik, akkor pedig szederjes színe lesz a kis kezének.
2/4 anonim válasza:
Állítólag plusz egy réteg, mint ami rajtad van és nem fázik meg.
25 fok van a szobádban? De jó neked, nekünk 20 van csak, a kert miatt.
Télen a baba 17 fokba érkezett haza, mert nem volt pénzünk a fűtésre. Nem lett beteg azóta sem.
3/4 anonim válasza:
nehéz ügy, én se tudom sose, nekem csak 6 hetes, igyekeztem nyáron én is lengén öltöztetni, de akkor meg azt mondták,hogy azért a kicsinek kell ameleg, hisz melegből jött, és ha többet adtam rá, tényleg nyugodtabb volt,. most a 23-24 fokos lakásban hosszu ujju bodyt és rugdalozot adok rá. most nem tüsszög annyit (bár elvileg nincs összefüggés), és a keze , lába sem olyan hideg. (bár elvileg ez sem jelent semmit) szoval nehéz ügy, ha meleggel betakarom előbb és nyugodtabban alszik el. akkor meg mégiscsak jó neki a meleg, nem?
4/4 anonim válasza:
Nekünk a doktornő azt mondta,hogy a pici babáknak nem olyan tökéletes még a keringése,ezért aztán előfordul,hogy hideg a keze,vagy a lába,pedig nem is fázik.Amit javasolt:zokni hidegben melegben egyaránt,mert a lábuk ha megizzad,majd kap egy kis szelet,megfáznak+azt mondta,hogy a teste(törzse) legyen mindig befedve a babának ruhával.Azaz nyaktól combig,mert a belsőszerveket kell védeni a hidegtől.Ha benyúlsz a nyakánál,és kellemes a baba hőmérséklete,akkor jól érzi magát,még ha a végtagjai hűvösebbek is.Egyébként azt is hallottam,hogy ha fázik csuklik.Ha meg melege van,azt úgyis észreveszed.Egy biztos,nem szabad túlmelegíteni őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!