Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 honapós babátokat hogyan...

15 honapós babátokat hogyan öltöztetitek fel 20-22 fokban? Mit adtok rá h ne legyen melege?

Figyelt kérdés
kell sapka a fejére?
2011. máj. 18. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam 15 honapos es en egy rovid ujju body-t adok ra, alul melegito nadragot, zoknit es zart eleju szandalt. Kalapot a fejere. 1 oraja meg 18 fok korul volt igy volt rajta egy kapucnis melegito felso de ez mar lekerult rolla es csak a rovidujju body van rajta, ha kimegyunk.

En a fejere mindig teszek kalapot mert ugy jartam valamelyik nap, hogy felhos volt es ugy gondoltam nem kell kalap. Sajnos megegett egy picit a homlokanal es buksijanal. Igy kalap es naptej mindig van rajta.

2011. máj. 18. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Mivel a fiamnak kevés és vékonyszálú haja van, ezért én napkalapot mindig adok rá, aminek jó széles a karimája, így az arcát/szemét is árnyékolja, amit egyáltalán nem bánok.

Tegnap egy farmerszerű vászonnadrágban nyomult a játszótéren, ő még csak négykézlábazik, úgyhogy figyelnem kell, hogy a térdét védjem, és a melegítőgatyák egyszerűen nem elég erősek, pár használat után mind kilukad a térdén, úgyhogy míg el nem indul, maradok az erős vászonnaciknál.

rövidujjú rugi volt még rajta, illetve 6 óra felé mikor elfordult a nap a játszótérről, adtam rá egy hosszú ujjú pólót pluszban, amikor meg beültettem hazainduláskor 7 óra felé a babakocsiba, akkor meg még egy mellényt is, és a napkalapot kicseréltem egy füles sapira mert elkezdett lengedezni a szél, meg már hűvösödni így estefelé.

itthon napközben rövidujjú bodyban + vékony pamutlegginsben volt tegnap is és ma is.

2011. máj. 18. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
azért tetem fel a kérdést mert a velünk egykorú babákra még adnak harisnyát...hát én nem.nem hiszem el h gyereknek nincs melege harisnya+nadrágban 22 fokban?
2011. máj. 18. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Vékony nadrág, rövid ujjú body, zokni, cipő.

Ha fúj a szél (hűvösebb), akkor h. ujjú body.

Sapkát csak akkor nem adok rá, ha szélcsend van vagy gyenge szellő. Egyébként egy nagyon vékony pamut sapkát húzok a fejére, ami a fülét is védi.

2011. máj. 18. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
nadrág, harisnya nélkül, vastagabb vászonkalap, r.ujjú body és félvastag póló volt rajta ma 22,5 fokban, de a feje és a háta is beizzadt. Szerintem elég a vékony ruha, bár csak magában bodyt nem adnék rá, inkább body és rá egy vékony r. ujjú póló. Azért még féltem a kis hátát.
2011. máj. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!