Hogyan lehet korrekt módon kultúráltan hogy én vagyok az anyja, én akarok dönteni mindne felől?
Amig nem volt a kisfiam nem voltak gondok,nem is gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe fogok kerulni.. amióta megszuletett es ahanyszor talalkozok a ferjem reszerol anyja vagy noverevel,nagynenijevel mindig valaki valami keretlen tanacsot probal belem eroszakolni ami engem nagyon zavar,hiszen nyilvan mivel en akartam nagyon es az anyja vagyok,a leges legjobbat akarom neki, en akarok donteni,en akarom felnevelni felesleges belepofazasok nelkul.. egyebkent nem alpari modon szolnak bele de azert nem ertem hogy mit gondolnak hogy nem erdekel vagy keptelen vagyok ra????
Amikor levetkoztetem is ugy lesik minden mozdulatom hogy mikor tudnak beleszolni,anyosom konkretan lesbe all mintha az o gyereket vetkoztetnem ,mar multkor finoman megjegyeztem megoldom,koszonom! Egy szot nem szolt .. hamarosan 2honap mulva megkezdjuk a hozzataplalast,azt is naponta hallgatom oo ha te mar ehetnel ezt meg azt mennyiveeel masabb lenne!.. :D ne kerdezzetek mivel, mintha az ordogtol kapna a tejcsit...
Sogornomek is jonnek ki majd valamikor a hetvegen,nagyon nem varom, az oltoztetes ,hogy o neki a gyerekevel ki volt hogy volt,az soha nem sirt, es hasonlok- nem vagyok kivancsi ezekre,nem akarok bunko lenni de felek nem birom tovabb es csunya vita lenne a vege ha nalam elpattan..
Nem, aki itt pattog, az azért csinálja, mert nem vagyok nekik szimpi. Szerintem ez lényegtelen, hogy valaki szimpi e vagy sem, KÉRETLENÜL nem osztunk tanácsot. Nyugodtan hagyd figyelmen kívül az ilyen válaszokat. Illetve a beleszólás módja szerintem lényegtelen szintén, nekem ugyanolyan olyan rosszul esett, mikor megkérdezték, hogy "szegény kisbaba, nem gondolod, hogy fázik a feje(20 fokban)?, meg az is, hogy "miért van sapka azon a gyereken, bele fog izzadni!?? (15 fokban)
A kritika az kritika, a másik bunkósága vagy kedvessége nem fog rajta változtatni, mindketten abban kételkednek, elég jól bánsz e a gyerekeddel, mindkettő alkalmatlannak lát. Nem kell magyarázkodnod senkinek, nem kell kéretlen beleszólni semmibe. Nem baj, ha nem vagy szimpatikus mindenkinek.
Segíteni akar mindenki, többen azt hiszik rászorulsz, nincs megoldás rá, megköszönöd és oddébbállsz vagy eltereled a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!